UJ - italianistyka dzienne - kto razem ze mną?:)

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
No i ja też jestem z Wami :) dzis przeniosłam papiery z UMCS, widzimy sie w pazdzierniku:D a czy ktos sie wybiera na ten obóz do Soliny ?
Z polskiego i angielskiego (jeden i drugi rozszerzony) po 88%, przy czym polski pisałem w tym roku po raz trzeci. Nareszcie znam go tak jak angielski ;-)
hej:)
konto zgodnie z obietnica juz zalozylam i zapewniam ze moj zapał nie jest słomiany:D Ja z matur mialam : ang - 85% i polski 96% rozszerzone wszystko:) Na oboz do Soliny wybieram sie ja!! I wiem ze jeszcze 2 dzewczyny od nas z roku sie zastanawiaja i jednak juz sie zapisala:)) Takze mam nadzieje ze fajna grupka jednak sie uzbiera:))Grupy rzeczywiscie pewnie beda dwie - ja w kazdym razie ide na podstawe bo z wloskiego umiem ze 2 slowa;) Hehe, obym nie byla sama:P
Acham - zapomnialam napisac jednej rzeczy:P Rozmawialam z nasza kolezanka z roku (Olą Żak) na temat potencjalnego terminu spotkania integracyjnego:D Stwierdzilysmy ze moze po Campusie Akademickim? Campus konczy sie 7 wrzesnia bodajze, wiec wypadaloby na 8 wrzesnia. Co Wy na to?? Poza tym w dalszym ciagu, jeszcze niezapisanych, zapraszam na nasze tymczasowe forum na Naszej Klasie:) Mamy juz 10 osob:D
Hehe, wspomniana Ola to ja ;-D
Jak już napisałam na nk, Campus kończy się podobno 7, a Adapciak 25.09. To niestety dwa różne terminy... Jeśli się nie uda inaczej, to myśle że nie byłoby źle zebrać się 1.10 lub dzień - dwa wcześniej, kiedy już wszyscy powinni się zjechać ;) Ale czekamy też na inne propozycje :D
Ps. A maturka to tak: 84 z polskiego i 90 z niemieckiego, na rozszerzeniu. ;D
Próg na filologię włoska w tym roku na UJ wynosił 387 na 450 możliwych punktów.
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie