Erasmus- Mediolan-przyszly semestr kto jedzie????

Temat przeniesiony do archwium.
HEEEEEEEEEEEEEJJJJJ
Wlasnie składam formularz o wyjazd na Erasmusa do Włoch i myslalam o Mediolanie( Universita di Milano - Bicocca) Ktos moze jedzie, był,co mozecie mi na ten temat powiedziec???

Dziekowac z góry....

p.s. in love with italia
Siema Szut!
Ja bardzo chętnie z Tobą pojadę do Mediolanu i nieważne, że nie znamy języka :P
Pozdrowienia!!! :D
byłem, studiowałem, nie wiem czy wpis aktualny, czy może jużbyłaś w Milano?
pozdrawiam
Ja byłam na Bicocca :) cały rok, ale 2005/2006. Było super, języka się nauczyłam, poznałam fajnych ludzi, pozwiedzałam, pobawiłam się - polecam. Choć początki ze względu na mieszkanie mogą być trudne.

pozdrawiam:)
ja tez byłem 2latach 2005/06 Ania, która mieszkała z Aską, czechem i resztą??
A studiowałeś może tam ekonomię? Jadę w lutym, ale teraz muszę już wybrać przedmioty na dniach, więc jeśli pamiętasz nazwisko jakiegoś chorego profesora :D, który robił dużo problemów z zaliczeniem, to bardzo prosimy o nazwę jego wykładu. Dzięki! ;)
hej:)

chodzi Ci o Universita' Bicocca?
Ja studiowałam ekonomię, przez rok.

Nie polecam pani Natalini - 3 godziny egzaminu, 8 pytań opisowych i żadnych ulg,brrr :)
Robiłam też Econometria A i B, hmmm, zdaje się A to z Colombo, a B z prof. Stanca - jakoś poszło, ale chyba dzięki koledze Hiszpanowi, który już się prawie obronił w tej dziedzinie. Economietria A - bardzo teoretyczna, natomiast B w laboratorium komputerowym - dużo ciekawsza.
Ciężkie też było Analisi di mercato, ale kobietka fajna: Emma Zavvarone (o ile dobrze pamiętam).
A prowadzący, którzy nas "lekko" traktowali to Flavio Gnecchi oraz Di Gregorio. Języków nie polecam - fatalny poziom.

Tak z pamięci to chyba tyle.
Jakby co zostawiam mój mail:
[email]

pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia