Genova - erasmus

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim!
Czy ktoś się może wybiera od września/października/listopada do Genui? Na erasmusa, lub inne miłe spędzanie czasu?
Ja będę tam od listopada i właśnie szukam kogoś, kto chciałby wynająć wspólnie mieszkanie;)
A może jest ktoś, kto ma jakieś informacje na temat mieszkań w Genui(cena, strony internetowe, ogolnie gdzie lepiej nie wynajmowac mieszkań itp)? będę ogromnie wdzięczna;)
Pozdrowienia;)
ja jade na sem zimowy i planuje przyjechac w polowie wrzesnia :)
pisz na gadu 5067495;)
..ja jestem do polowy wrzesnia.
jak potrzebowali byscie jakiejs porady o mieszkaniach tutaj to jestem do dyspozycji..
Hej! Potrzebuje jakichkolwiek informacji na tmat mieszkan, bo dopiero zaczynam sie rozgladac. Mozesz mi napisac ile (mniej wiecej) kosztuje wynajecie pokoju jednoosobowego:) I jak ogolnie sie mieszka w genui? :) takie podstawowe info na poczatek:)
Serdecznie Ci dziekuje.* buziaki
siema widze ze cos watek podupada co chwile wiec trzeba to zmienic :) ja dostalam pare dni temu maila od Genui i teraz probuje zabrac się za Learning Agreement Wy juz macie? Bo jesli tak to przydalaby mi sie pomoc ;d Piszcie na gadu kto jedzie do Genui 1296930 :)
Hej! ja bede w listopadzie w genui, bo wybieram sie tam na praktyke zawodowa. Powiedzcie jak to sprawa wyglada z erasmusammi? Macie zapewnione akademiki, czy szukacie mieszkania? Pozdro:)
Ja się wybieram na semestr zimowy :) jak coś to można pisać na gg 2[tel]lub maila [email]
Witam ja co prawda już rok po studiach i od roku w Genuii, ale chętnie wyskoczę na piwko z załogą z Polski. Moj mail: [email] Pozdrowienia i do zobaczenia. :)
hej! jadę na erasmusa na semestr letni czy ktoś z Was zostawia może puste mieszkanie w Genui?odpiszcie pozdrawiam :D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie