Studia w Palermo

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, przepraszam bardzo jezeli powtorze temat, ale przegladajac tutejsze forum oraz szukajac informacji w google nigdzie nie znalazlam odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. Chcialabym z poczatku dowiedziec sie czy ktos z was studiuje w Palermo ?
hm..studia w Palermo to nie sa najwyzsze loty..
a jakie Ty skończyłaś?
dlaczego nie sa najwyzsze loty ? po prostu chcialabym rozpoczac studia w tym miescie i szukam kogos kto moglby mi cos o nich powiedziec. Dowiadywalam sie o Rzym, Milano, Perugie i studia roznia sie wraz z miastami, dlatego pytam o Palermo.
Jesli chodzi o poziom studiow to na pewno Rzym czy Mediolan bylyby wyborem niewatpliwie lepszym. Na pewno skorzystalabys wiecej. Jesli chodzi o niskie koszta to rzecz jasna Palermo przebija wszystko. Tam wynajmiesz sobie spokojnie 2pokojowe mieszanko za cene, za ktora w takim Mediolanie nie wynajelabys nawet marnego pokoiku :)
Studiowałam w Palermo przez rok i uważam ze jest tam wysoki poziom.Ludzie są otwarci i zawsze pomoci.Zycie jest tańsze niz w rzymie czy Mediolanie no i Palermo jest bardzo ładnym miastem.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa