Włoski w lublinie

Temat przeniesiony do archwium.
Hej :P zamierzam się uczyć włoskiego ale tak na samouczka bo w naszym mieście nie ma mozliwości. Za rok ide do lublina do liceum. Czy wiecie czy są jakies szkoły językowe włoskiego w lublinie ?
Ciao,
Pewnie że sa chociażby w EMPIKU, a po za tym jest jeszcze wiele innych szkół językowych - prywatnych. Z korepetycjami też nie ma problemu.... Możesz sie chociażby zgłosić do mnie.... Mam doświadczenie, uczę w ogólniaku wloskiego i od kilku lat prywatnie.Przygotowuje do matury: pisemnej czy ustnej, certyfikatów. Najlepiej od poczatku.... nie lubię poprawiania po kimś. Oczywiście możesz sobie wejść na stronę www.centroitaliano.pl tam są linki gdzie można samemu od zera zaczynać sie uczyć..... Tylko że trzeba mieć full zapału i motywacji, a tego młodzieży teraz chyba najbardziej brakuje......
Pozdrawiam, zapraszam do kontaktu....
a ile kosztuje u ciebie godzina lekcji jesli mozna zapytac?
cześć,
To zależy co to ma być, jaki poziom zaawansowania i cel takiej nauki. Podaj e - maila, albo odpowiedz to Ci odpiszę konkretnie....
Na ra......
cel-certyfikat ale raczej w daaaalekiej przyszłości,poziom na razie jest początkujący bo jestem samoukiem a zależy mi przede wszystkim na konwersacji bo ten aspekt języka u mnie leży zupełnie:(((
no więc?...
Cześć,
..... to jest normalne!!! trudno żeby ktoś od razu mówił, tym bardziej jak zna ,,kilkanaście słów na krzyż" - sorry za slang .... ale tak to się fachowo po nauczycielsku mówi! Jak chcesz to napisz mi maila z pytaniami to Ci odpiszę i ewentualnie dogadamy szczegóły... [email]
Saluti, ci sentiamo.....
Zapraszam do kontaktu ze mną. Pomogę na pewno! [email]
A wiec jezeli chodzi oszkoly jezyka wloskiego w lublinie to jest jch naprawde duzo.Mozna przebierac w ofertach pod względem liczby godzin,kosztów takich lekcji i systemu nauczania.Ja osobiscie polecam Szkołe Eurotext(Wroblewskiego,kolo Cropp Town),chodziłam tam 3 lata na włoski po 2 razy w tygodniu i jestem bardzo zadowolona ,teraz sie przymieżam do CELE 3.Są oczywiście też inne szkoly,w zasadzie wszystkie ktore oferują francuski mają też i włoski gdyż większość nauczycieli włoskiego to romaniści z wysokimi CELE albo CILS.Najtaniej jest w Fundacji JO KUL(ok 300 zl semestr).POlecam włoski bo to fajny język i dobra inwestycja,powodzenia!
Ja tymczasem gorąco polecam szkołę językowa MASTER!Naprawde, już 3 rok tam chodze i efekty są jak najbardziej widoczne, fantastyczna atmosfera, i nieliczne grupy np w mojej na poziome zaawansowanym sa 2 osoby!!!Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa