nauka w krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanko do wszystkich krakusow: jaka polecicie mi najlepsza i niezbyt droga szkole jezykowa (oczywiscie chodzi mi o wloski)? Maly rynek odpada, za drogo. Ucze sie juz od roku w Innsbrucku, ale po powrocie do Polski chcialabym kontynuowac ..... z gory dziekuje!
Tylko tu:
http://www.iickrakow.org/homepage_ITA.htm czyli Instytut Włoski. Sama tam chodziłam i byłam bardzo zadowolona. Oprócz samego kursu (który nota bene nie jest drogi) masz jeszcze dużo imprez towarzyszących, na które jako kursant masz wejście. Jeśli coś konkretnie będzie Cie interesować, to pisz - w miarę możliwości odpowiem :)
tez polecam Istituto. Najlepsza szkoła jezykowa w Krakowie, nie droga, bez stresu, dajaca duzo satysfakcji. Pomoge w razie watpliwosci- [email]
dzieki sprawdzilam, chyba sie zapisze od wrzesnia, ceny rzeczywiscie nie sa wygorowane. Jak myslicie, po roku nauki na ktory poziom wskacze? zauwazylam ze semestry nazwane sa od a do f ; majac za soba czasowniki regularne i neiregularne, sytuacje w restauracji, tempo libero, liczby, czas ( zegary, niesiace itp) ale nie bralam jeczcze zadnych czasow, trudniejszej gramatyki, nie wiem jaka jest roznica pomiedzy szkola w Polsce i w Ausrii :(
Oni ci tam zrobią test kwalifikujący i zaproponują odpowiedni kurs. Powodzenia :)
semestry sa od a do h ale mozna tez chodzic na kursy przygotowujace do Celi albo specjalistyczne-grupa ze "slownictwem ekonomicznym" lub konwersacje. test kwalifikacyjny nie jest bardzo trudny a jak okaze sie ze grupa Ci nie bedzie pasowac to zawsze sie mozesz przeniesc o stopien wyzej lub nizej
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Programy do nauki języków

Zostaw uwagę