Jutro ide do szkoły! europejskiej na.....

Temat przeniesiony do archwium.
Jutro sa dzwi otwarte w najlepszym liceum w mieśie jest to oczywiscie Liceum językowe Angielski Francuski włoski i łacina i mam taki nie typowy problem czy na te dzwi otwarte wziąść któregoś z rodziców(mame) czy tak samej isc! nie chce być sama bo mama sie moze przydać doradzic a jak pujde z mama i bede sama to moze to być żle odebrane przez rówieśników
POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY
Na dni otwarte z reguły chodzi sie samemu, albo z klasą :) nie martw sie, nie będzie Ci potrzebny nikt dorosły, bo niczego takiego tam nie będziesz musiała robić...z mamą warto iść jak już sie zdecydujesz na złożenie papierów tam. Polecam iść z koleżanką, bo zawsze to raźniej... :) Pozdrawiam
ej marlenko, masz juz 16 lat wiec wypadaloby chyba isc bez mamy.
w sumie tak!! ale po to się pytam bo rok temu byłam na dniach otwartych i byała sporo osób z rodzicami kolezanek nie biore pod uwage!!! ale dzieki
Rób jak chcesz, ja jednak pamietam, ze osoby ktore przychodzily z rodzicami obrzucane byle niemilymi epitetami, a poza tym musisz chyba kiedys stac sie choc troche samodzielna, a rodzicom mozesz wszystko przekazac i poprosic ich o rade w domu>
bardziej mi tu chjodziło o to ze rodzice musieli isć była rozmowa w auli z rodzicami na temat czesnego i miesiecznego a w drugiej sali było spotkanie z uczniem ale dobrze ze poszłam z maą bo było sporo rodzic ów no były 2 wyjątki ja bym wolała iśc sama tylko mi chodziło o koniecznosc!!!
ale dzieki:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa