szkółka..

Temat przeniesiony do archwium.
witajcie!!wyjezdzam w lipcu na caly miesiaac do wloch i chcialabym ie doweidziec, czy istnieje jakas szansa na kurs wloskiego, ale ktory trwa tylko miesiac, czy to jest raczej niemozliwe!chcialabym sprobowac, od podstaw,ale nie wiem,czy to mozliwe!!jak cos wiecie to prosze odpiszcie!!bede wdzieczna!!
Nie wiem dokladnie w jaka czesc wloch chcesz jechac, ja moge Ci powiedziec troche o Perugii, gdzie studiowalam w ramach erasmusa a wczesniej chodzilam na miesieczny kurs na Universita per Stranieri. Otoz na tym Universita per stranieri, jest mozliwosc uczeszczania na kursy miesieczne, dwumiesieczne, trzymiesieczne, polroczne i 9 mies. Mozna zdawac CEli (rozne poziomy).
Od roku mieszkam w okolicach Orvieto, ucze sie jeszcze w Perugii, jakby ktos wybieral sie w te strony chetnie i mial jakies zapytania, to chetnie odpowiem
[email]
Pozdrawiam
Aga
dzieki serdecznie!!czyli mam szanse na miecieczny kurs!!bardzo sie ciesze!!choc przypuszczam ze teraz bede miec klopot ze znalezieniem szkolki!jade do miejscowosci gallipoli i jak na razie nie znalazlam tam zadnych kursow...moze ktos z was cos wie na ten temat...choc pewnie bede musiala dojezdzac do jakiegos wiekszego miasta...ale kazda informacja od was bedzie dla mnie cenna!!pozdrawiam!

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa