Włoski w Łodzi...

Temat przeniesiony do archwium.
31-32 z 32
| następna
Centrum Języków Romańskich jest bardzo dobrą szkołą w Łodzi, jeżeli chodzi o naukę języka włoskiego. Ceny nie są wygórowane, są małe grupy, każde zajęcia są bardzo efektywne, jest duża elastyczność ze strony szkoły, jeśli chodzi o terminy zajęć. Panuje tam zawsze miła atmosfera. Uczęszczam do tej szkoły już 6 rok i wybrałem jako kolejny język włoski właśnie (obok francuskiego), ponieważ szkoła zapewnia mi rozwój językowy na poziomie, jakiego sam nie byłbym sobie w stanie zapewnić. Kompetentni lektorzy, bardzo dobre podręczniki, szkoła zapewnia dodatkowe materiały w cenie kursu. Nigdy nie spotkałem się z podwyższeniem cen, możliwa płatność za zajęcia nawet w 3 ratach i nikt głowy nie urywa, jeśli się spóźnimy z zapłatą. Jeśli chodzi o panią Żanetę, to uczę się u niej już 6 rok, zarówno włoskiego jak i francuskiego i muszę przyznać, że ani razu mnie nie zawiodła. Jest niezwykle zorganizowaną, profesjonalną i rzetelną osobą, reprezentuje wysoką kulturę osobistą i co najważniejsze, posiada rzadką umiejętność wśród lektorów przekazywania swojej wiedzy, która w przypadku pani Żanety jest naprawdę imponująca. Przez tyle lat nauki nie okazała ani razu na zajęciach zniecierpliwienia czy znudzenia wobec swoich uczniów. Proszę nie wierzyć żadnym negatywnym opiniom na temat Centrum, które wystawiają osoby najwyraźniej mają blade pojęcie o nauce języków obcych. Polecam Centrum każdemu, kto chce rozpocząć lub kontynuować naukę któregokolwiek z języków romańskich. Il Centro è fantastico :)
A czy znacie jakiegoś native speakera włoskiego w Łodzi? Chodziłam przez pewien czas do jednego, który niestety wyjechał i poszukuję następnego.
31-32 z 32
| następna

»

Studia językowe