hej:)zapisalam sie na wloski w szkole "merkury" we wroclawiu-czy ktos cos o niej wie a konkretnie o wloskim?jak ucza i czy warto?chociaz o tym to sama sie przekonam:)
wiesz co,swietna we wrocq jest ITALICA,tam uczy pan Stanisław Brakoniecki, jest doskonalym lektorem:) powodzenia
[konto usunięte]
14 lis 2005
a gdzie jest ta italica???
[konto usunięte]
10 sty 2006
Dziękuje za pozytywną opinię. Bardzo mi to schlebia i jednoczesnie przepraszam, ze tak bez słowa Was zostawiłem.
Niestety, Pani Wiola od Was pieniadze wyciąga, ale swoim pracownikom nie płaci!!
Pozdrawiam i powodzenia
[konto usunięte]
10 sty 2006
zapomniałem swojego hasła dostępu do tego forum, dlatego występuje jako gość.
[konto usunięte]
11 sty 2006
a moglby pan powiedziec cos wiecej o tej szkole?? czy mozna po tymm kursie zrobic certyfikat ?? jakie z pana punktu widzenia sa plusy a jakie minusy Italiki? mialam sie do niej zapisac ale postanowilam ze jeszcze z tym poczekam i zasiegne opinii
[konto usunięte]
11 sty 2006
Panie Stanislawie, minie pare miesiecy i Wiola zaplaci... Ale prawda jest, ze uciazliwe to ciagle czekanie.:)
Pozdrawiam (najwidoczniej) kolege z pracy!:)
Dee
[konto usunięte]
11 sty 2006
hej deelayah!! pracujesz w ITALICe?/ jak tak odezwij sie do mnie na gg
[konto usunięte]
11 sty 2006
Powiedzmy, ze wspolpracuje.:) Niestety nie mam gg (korzystam z netu w biurze, nie moge zainstalowac tu jakichs sloneczek na pasku zadan, bo mnie z pracy wykopia;)), ale mozesz zawsze maila mi przeyslac na [email]
Pozdrawiam,
Dee
Franci
11 sty 2006
dee to ty jestes z Wroclawia?
no to witaj krajanko- wroclawianko
[konto usunięte]
11 sty 2006
Franci, we Wrocku 5 lat studiowalam, piekne miasto, uwielbiam je. W czerwcu sie wyprowadzilam, wrocilam na chwile do rodzinnego domu, a juz na poczatku lipca przenioslam sie do Rzymu.