Aiuto!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao tutti!!!!
słuchajcie mam taki problem mały ...chce w sierpniu wyjechać na kurs j. włoskiego kosz jego ok 3tys zł za 2 tygodnie organizowany przez www.podrozejezykowe.pl firma Lisa ....są różne miasta mi osobiście się podoba San Remo... czy jest to warte tej ceny jak myślicie? a może ktoś mi doradzi coś innego jakiś inny kurs za inne pieniądze bo powiem szczerze ze ta cena troche mnie przeraża!!! :( Prosze o pomoc i z góry dziękuje!!!!! A jak ktoś może był na takim kursie organizowanym przez tą firme i może się ze mną podzielić wrażeniami to też będe wdzięczna!!! ew na maila [email]
hej julka.juz Ci pisałam maila nie wiem czy dotarł...ja polecam załatwianie bezposrednio w jakiejs włoskiej szkole. mają full ofert, prawie każda ma swoja strone internetowa,skontaktuj sie ze mna na moj nr gg.pozdrawiam
cos ci pokaze :
http://www.unistrapg.it/italiano/didattica/lingua_cultura/
nie zeby wlasny uniwerek reklamowac, ale jako ze pracuje w biurze, ktore wszystkich informacji o kursach udziela to powiem tak:
1 miesiac kursu kosztuje 300 euro- masz ok.22 godzin tygodniowo, wiec ok. 80 miesiecznie- przelicz sobie cene za 1 godzine lekcyjna- grupa miedzynarodowa, wiec i nowych kolegow poznasz itp., teraz to juz troche pozno ale mozesz tez wystapic o stypendium, itp. i poziom wysoki. :) to tak na przyszlosc- dobrze Ci radza- sproboj sobie sama kurs znalzc na Uniwersytecie, na pewno taniej wyjdzie:)
gufinka- dziękuje ci bardzo!!!!

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia