KOCHANA KLASA IE Z XIII LO W KRAKOWIE

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |
MOI KOCHANI CHCIAŁABYM SIĘ Z WAMI PODZIELIĆ MOIM CUDOWNYM POŻEGNANIEM Z UCZNIAMI XIII LICEUM W KRAKOWIE!!!!ZROBILI MI TAK PIĘKNE POŻEGNANIE, ŻE AŻ MI SIĘ, ŁEZKI POJAWIŁY; A WSZYSTKO TO DLA MNIE!!!JA ROBIŁAM TAM TYLKO PRAKTYKĘ, WIEC NIE BYŁAN NAUCZYCIELEM, ALE ONI MNIE ZAAKCEPTOWALI I CHYBA POUBILI NAWET BARDZO!!!cO WNIOSKUJĘ PO CUDOWNYM POŻEGNANIU!!!!DZIĘKUJĘ WAM KOCHANI PAMIĘTAJCIE O PANI "OD MAŁYCH PRZYJACIÓŁ", KTÓRA NIE DAŁA WAM WYTCHNIENIA!!!!ALE JESTEM PEWNA, ŻE WYJDZIE WAM TO NA DOBRE!!!!
POZDRAWIAM OLA
p.s NIE ZAPOMINAM O PODZIĘKOWANIACH DLA PANI PROF. nAWROT, BO TO WSPANIAŁA I MĄDRA NAUCZYCIELKA!!!
DZIĘKUJĘ
Acha no i oczywiśćie pozdrawiam uczniów klasy 2 f !!!!też kochanych z którymi pogodą i jedzonkiem się zajmowaliśmy !!!!
oraz klasę 3 F z którą paskudny passato remoto i congiuntivo oraz dłuuuuuugachny "filobus nr 75 " robiliśmy!!!!a
Buziaki dla wszystkich uczniów Ola
to znowu ja!!!jeśli moi uczniowie mają jakieś pytanka do mnie!!!!bardzo chętnie na nie odpiszę!!!!już z Italii!!!buziaki !!!i pamiętajcie o małych przyjacielach!!!:-)rnSpędziłam z wami cudowny czas!!!!
Witam Panią Pani Olu, tutaj Bartek z II f. Jednak trafiłem tutaj po Pani wskazówkach. Szkoda, że niestety mieliśmy lekcje z Panią tak krótko bo były naprawde super :) !!! O małych przyjaciołach będe pamietał juz zawsze i o tym, że "Il tempo e bellisimo" a nie "is" bellisimo. Napewno zapamiętam jeszcze burzę, tak samo jak cała nasza grupa. Lekcje z Panią były naprawde super i mam nadzieje, że jeszcze nas Pani odwiedzi... :) Chciałem Pani jeszcze raz życzyć udanego pobytu w Italii bo jest piękna :D :) A co do tego, że Pani Prof. Nawrot jest wspaniałą i mądra nauczycielką to muszę się z tym zgodzić [chociaż nie chce zostać posądzony o wazeliniarstwo :D] ale kłamac nie umiem. Pani tez jest super i chciałbym, żeby wszysycy moi nauczyciele jakich spotkam byli zarówno tacy wspaniali i mądzry jak Pani i Pani Profesor N. :]

Kończe bo się rozpisałem .. z resztą jak zwykle...

Ciao !!! :)
Kochany Bartku!!!chyba trochę przesadziłeś z tymi komplementami!!!!h ha ha !!!Ale to bardzo miłe z twojej strony!!!tak jak mówiłam, zawsze w wolnych chwilach możecie mnie znależć tu na forum!!!!będzie mi bardzo miło usłyszeć co tam u was dobrego się w szkole dzieje!!!Bardzo wszystkich was bez wyjątków polubiłam!!!!i jeśli chodzi o twoją klasę chodzi (2f) to przy dwóch godzinach włoskiego świetnie sobie radzicie!!!czekam na newsy od innych
pozdrawiam wasza praktykantka Aleksandra!!!
P.S.Bartek proszę pozdrów w moim imieniu całą klasę i przekaż gdzie mogą mnie znależć!!!!
Witam pani Olu!
Mam na imie Justyna jestem absolwentka XIII L.O. w Krakowie.
Nia uczylam sie nigdy jezyka wloskiego , teraz umiem go dosc dobrze , nauczylo mnie zycie , bo mieszkam we Wloszech od 4,5 roku!!!
Milo bylo przeczytac jakies wiesci z "TRZYNASTKI".
Jesli moge spytac gdzie pani bedzie tu we Wloszech i w jakim okresie???
Ja mieszkam kolo Rzymu ,zapraszam w odwiedziny bardzo serdecznie! Wiekszosc mlodych ludzi lgnie do Milano , gdyz jest tam podobno latwiejsze zycie !!!

Do nastepnego. mòj [gg]
Ja będę w Rzymie !!!Dziękuję za zaproszenie, nigdy nie wiadomo, możemy się spotkać!!!A trzynastka to naprawdę świetne liceum!!!!no ale żeby było świetne musi mieć świetnych uczniów, a ci których poznałam tacy byli!!!!buziaczki Ola
E tam czy ja wiem czy przesadziłem :) :P
Dziękuje za pozdrowienia w imieniu całej mojej klasy i na pewno przekaże, gdzie można Panią dorwać :]

Mille Baci :]

PS. Prosze nas informować co u Pani i jak tam Pani w tych Włoszech :)
no mam nadzieję, że tutto będzie ok!!!!walizka już czeka na spakowanie!!!pozdrawiam Ola
Dziękujemy pani za pyszne pianki i śliczny list:) Bardzo sie ciesze, że dane mi było panią spotkać:) To wielka przyjemność:D Życze samych sukcesów i prosze pamiętać o klasie 1 e i Nataliach:P Pozdrawiam gorąco i do szybkiego zobaczenia:*
Natalia....hmmm ale która was tam 4 było!!!ha ah ah !!!ciesze się, że pianki smakowały!!!woięc Natalko czekam na newsy i pamietaj, że nie tylko ja was czegoś nauczyłam ale wy mnie również!!!!rnbuziaki piankowe!!!rnwracam do pakowania "valigia!rnDomani sera parto!(partire= wyjeżdzać)
witam pania pani olu ;) tu Paweł z 1e :) nie Piotr :P :P :P tak się "zajawiłem" na włoski, że teraz ściągam sobie prawie tylko jakies włoskie piosenki :) a to między innymi Pani zasługa ;) bardzo dziękuję za wszystko i gorąco pozdrawiam ;) rndo szybkiego zobaczenia ;) ciao alla prosima volta :P
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA NAUCZYCIELA :-)
W KOŃCU BYŁA PANI NASZYM NAUCZYCIELEM PRZEZ MIESIĄC :]
CO PRAWDA DZIEŃ NAUCZYCIELA DOPIERO W SOBOTE, ALE .... :D
SZKODA,ŻE NIE BĘDE MÓGŁ PANI ZŁOŻYC ŻYCZEŃ JUTRO W SZKOLE NA WŁOSKIM OSOBIŚCIE :(
witam cie pawle, nie piotrze!!!ha ha ah zawsze si€ mylilam z waszymi imoinami!!!!bardzo sie ciesze, ze to troche dzieki mnie polubiles wloski!bardzo fajnie, ze sciagasz sobie piosenki po wlosku, ja polecam ci erosa ramazzotti, bo on spiewa bardzo wyraznie i mozna duzo zrozumiec!pozdrawiam juz z bardzo slonecznej italii, jestem w >Salerno , na poludniu Wloch. Swieci slonce, pizza jest pyszna a malze zjem dzis wieczorem!!!!
pozdrawiam serdecznie ola.
buoona sera >Bartolomeo!
Grazie per gli auguri!!!!
ja juz jestem we Wloszech!!jest bardzo fajnie, za kilka dni zdam wam obszerniejsza relacje!!!
F
Vostra Ola
ja również życze pani wszystkiego najlepszego z okazji dnia nauczyciela=*
jestem tą Natalią z kręconymi włosami:) mam nadzieje, że kojarzy mnie pani troszke:) pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomosci z Włoch;)
Buongiorno :D

Fajnie, że ejst juz Pani we Włoszech :) Czekamy na ta obszerna relacje z niecierpliwością ... Trzymam kciuki, żeby wszystko było super :) Pozdrawiam...

Mille Baci :)
jestem jeszcze w salerno, ale wieczorem jade juz do Rzymu!miasto Salerno jest bardzo ladne nad morzem, pogoda super i pyszne lody.Jutro czeka mnie bieganina i zalatwianie formalnosci na uniwersytecie!uffff!wiem, ze nie bedzie latwo, bo to italia gdzize wszystko robi sie "piano piano".
pozdrawiam wszystkich i bartka i natalie z kreconymi wlosami,;-)
buziaczki ola
Witam :)

Ale Pani zazdroszcze tej Italii :D kurcze blade... wyobrażam sobie, że pogoda na pewno super... Dziękuje za pozdrowienia...
Ciekaw jestem czy juz Pani poluje na jakiegos Włocha, a może już Pani upolowała... :D

Pozdrawiam.... ide się uczyć włoskiego :D bo Pani Nawrot kartkówką straszyła dzisiaj... :D hahah

Mille baci :*
witam z rzymu i salerno
jestem juz tydzien we Wloszech z czego 5 dni w rzymie i 5 giorni a salerno!!pogoda byla ladna ale od wczoraj strasznie leje!!!bylam wczoraj na pieknej wycieczce e miasteczku Ravello! jechalismy ulicami po ktorych tylko Wlosi umieja jezdzic, bo sa szerokie na 2 metry , ja nie wiem jak oni to robia, ze sie mieszcza tam dwa samochody!!!ha ha ha !!!serpentyny co 3 metry ale rekompensata byly piekne widoki !!!!!ludzie sie kapia jeszcze w morzu.
jest super, opròcz tego, ze na uniwersytecie jest totalny balagan , nikt nic nie wie i samemu trzeba sobie wszystko zalatwiac!ale jakos sobie juz wszystko poukladalam (plan zajec), szukam nadal mieszkania!!!pozdrawiam i do nastepnego razu!!!!pozdrawiam serdecznie ola
Witam :)

Ciesze się bardzo, że jest juz tam Pani w tych Włoszech...
Co do tego, że mają bałagan w papierach na Uniwesrytecie to wcale mnie to nie dziwi bo oni tam wszyscy rozstrzepani chodzą...
Ja musze przyznac, że miałem bardzo cięzki tydzień :/ ale cóż ... podobno nieszczęscia chodzą parami i mam nadzieje, że tylko parami, a nie trójami :D

Pozdrawiam...

PS. prosze nas regularnie informowac co u Pani..
heheheh, a znacie niejaka gosie m. z 2 kl ???
jak wam sie z nia wspolpracuje??? ;p ;)))))))))
ja nie znam żadnej Gosii M. z drugiej :D
a z 3?? ona jest chyba jednak z trzeciej. gosia m. ;)
Hehe a ja sie musze Pani pochwalić, że dostałem dobry z odmiany czasowników =) machnąłem się przy -are i przy -ire B. W czwartek był spr. i liczę, że 4 tez będę miał :) Pozdrawiam ;) Co u Pani??
Wilku nie chwal się tak...=P
Pani Olu ja tesh z odmiany dostałam pozytywną ocene i wczoraj pani N. poprosiła mnie do odpowiedzi i co i dostałam 4=)
Jak tam sie pani żyje w tych Włoszech?? POZDRAWIAM SERDECZNIE=*
Z niecierpliwością czekam na wiadomości od pani=)
POZDROWIENIA=*
moi kochani ciesza mnie wasze wyniki, niestety teraz musze was tylko szybko ucalowac bo jestem w bibliotece a tu nie mozna mailikow wysylac, jest strasznie zimno, chociaz to rzym!!!!
:0)))))))))))
Witam Pani Olu :) Trafiłam na tą stronkę i na temacik o naszej jakże wspaniałej klasie. Przeczytałam i bardzo miło mi się zrobiło :) Oczywiście, że będziemy Panią miło wspominać i staramy się nie zapominać o "małych przyjaciołach" :) Skoro Natalia i Paweł się chwalili, to ja też coś powiem :) Ostatnio Pani N. mnie pytała i tez dostałam 4, a ze sprawdzianu 5 :) Niestety, odmiana czasowników mi się troszkę pomyliła i tylko +3, ale poza tym to całkiem dobrze idzie mi i całej klasie, moze z drobnymi poslizgami :) Co słychać w Italii? U nas okropnie leje i strasznie zimno...Pogoda nie zachęca do nauki :P Pozdrawiam ciepło z zimnej Polski :)
P.S. Ciekawa jestem, czy Pani mnie kojarzy :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia