KOCHANA KLASA IE Z XIII LO W KRAKOWIE

Temat przeniesiony do archwium.
61-72 z 72
| następna
witam. spoznione troche buon natale itd.

u mnie swieta super i sylwek tez swietny, spedzilem go na imprezie klasowej :d bylo super, jedna z lepszych imprez... :)
a pani dalej w polsce jeszcze, szkoda ze pani nas nie wpadla odwiedzic :/ :)
pozdrawiam serdecznie :*

Bartek
I w końcu ferie się zaczęły :) Błogie lenistwo :PP No, jeśli mam być dokładna, to "błogie lenistwo" z POTOPEM pana Henia S. :D Ale i tak nie jest źle, jakoś się przeczyta :) TYm bardziej, że już zaczęliśmy omawiać :)
Oceny z włoskiego na pierwszy semestr całkiem przyzwoite :) Chyba tylko jedna 2 była :)
Pozdrawiam :)
eno eno eno.. ale prosze się nie opierniczać z pisaniem, bo nasz 'przesłodzony kącik' jak to go jakas 'qualcosa' czy inna bestia nazwała spada w linkach na pierwszje stronie xD przed tem byliśmy drudzy a teraz ostatni... więc pisać proszę...

ciekaw jestem co u pani Oli słychać...
ale chyba Panią jakis Włoch uprowadził bo tak Pani milczy xD

Pozdrawiam wszystkich
ps. i znowu jesteśmy pierwsi xD
Proszę się cyt. "nie opierniczać" tak? I kto to mówi :D Ten, co tu nic ostatnio nie pisał :D

A właśnie, co z Panią Olą? jakiś mafiozo nam ją ukradł,czy jak?

P.S. Od jakiś 3 tygodni mamy lekcje ze studentkami...
hehehe... ja tu zaglądam często xD tylko uznajmy, że niezawsze coś piszę ;)

PS> Jak Wam się podobaja nowe studentki :> ?
po Pani Oli mają cięzkie zadanie do wykonania, oj ciężkie xD
ehh, wolałabym pominąć ten temat, zresztą wystarczy zapytać parę osób..
Są dwie studentki, jedna jest bardzo sympatyczna,uśmiechnięta i energiczna. A druga... cicho mówi,jak mówi "przeczytaj" to nigdy nie wiadomo do kogo, jest chyba nieco nieśmiała w stosunku do nas i chyba się nas trochę boi...
Ajj, nie będę obgadywać, zresztą, Pani Oli to nikt nie dorówna! ;)
A Wy też macie ze studentkami teraz? :>
no witam kochani po wielkich bojach komputerowo=internetowych, wreszcie dziala!!!!>pewnie sobie myslicie ze ja to taka paskuda jestem i o was zapomnialam, a to nieprawda !!!!niestety nie mialam dostepu do internetu bo komputer postanowil zakonczyc swa dzialalnosc!!!a na uniwersytecie to nie bylo za bardzo mozliwe uzywanie neta, poza sprawdzaniem poczty!!!
Ale do rzeczy, u mnie wszystko w jak najlepszym porzadeczku, uniwersytet w przod, praca napisana , tylko zdac tu egzaminy i wrocic do Torunia i sie obronic!!(prace pisze na temat:Wizja kobiety w nowelach Giovanniego Vergi.)oczywiscie po wlosku moi kofani!!!
A czekam na newsy od was , jak tam lekcje wloskiego?mam nadzieje ze juz ten jezyk bardzo pokochaliscie!!!ha ha ah .jak pani Nawrot, pozatym pozdrowcie ja odemnie serdecznie!!!czekam na wszystkie newsy jak tam pierwszy rok z wloskim zakonczyliscie!!!!
causki dla wszystkich dziewczynek i chlopakow,
wasza Ale
oo a już myślałam, że forum zakończyło swoją działalność :D Włoski kochamy oczywiście bardzo, może poza wszelkimi regułkami i wyjątkami :D Pierwszy rok wszyscy u nas w klasie zaliczyli bardzo dobrze :) Jedna osoba tylko ma 2 a tak to chyba wszyscy 3 i wyżej :) Ja mogę się pochwalić mocną 4 :)
bravo dorri!!!
wierze w was mocno i pozdrawiam cieplutko!!!mam nadzieje ze pozdrowienia dla klasy zostaly przekazane!!!ha ah ah a kto mi sie tym dopem chwali???
Dzisiaj i jutro mamy obchody 50-lecia naszej szkoły ;] Nasza klasa przygotowała na dzisiaj 4 piosenki włoskie, z czego zaśpiewaliśmy dwie, bo skończył nam sie czas =/ i konkurs. 5 osób się przebrało za sławne włoskie postaci i prowadzący w osobie Wilka i Wojtka prezentowali postaci czytając 4 zdania na ich temat i zaczynając od natrudniejszego :) Konkurs wygrała siostra M. ;]
Dopem 'szczyci' się dziewczyna, więcej nie chcę mówić, bo to tak nieladnie :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-72 z 72
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia