jezyk wloski w Katowicach/Sosnowcu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam chce sie zapisac na jezyk wloski od podstaw w Katowicach/Sosnowcu, napiszcie prosze czy wiecie cos na temat Profi-Lingua, Empika, Level, Lingua House w Katowicach... oraz Profi-Lingua w Sosnowcu. Ewentualnie gdzie warto sie zapisac w ww miastach. Z gory dziekuje za odpowiedz.
hej.
polecam Empik w Sosnowcu.sama tam chodzilam 3 lata temu i ciągle tam uczy ta sama lektorka.bardzo fajna:)
p.s.
tam kurs juz się zaczał 3 tyg temu(i jest w soboty) no ale jak cos wiesz z włoskiego to nadrobisz:)
pozdrawiam i powodzenia
Czy moglabys mi napisac jak wyglada nauka w Empiku? na co klada glowny nacisk? Dlaczego przerwalas tam nauke, i gdzie sie aktualnie uczysz? Pozdrawiam.
hej.nacisk kładą no mówienie.to są normalne zajecia z książką, kasetami itd.
chodziłam tam przez rok i tyle.pozniej juz nie miałam potrzeby uczenia się.obecnie mam kontakt z językiem włoskim także nie potrzebuje kursów(ucze sie sama).najlepiej jak zadzwonisz to Szkoły Języków Obcych, oni Ci odpopiedza na kazde pytanie.
pozdrawiam i powodzenia
Po rozeznaniu sie wybralem wlasnie Empik, z tym ze w Katowicach narazie jestem po dwoch zajeciach, to dopiero poczatek jak wiadomo, ale juz jestem zadowolony z decyzji. Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa