Gli Amici - Bolonia

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,

Czy ktos z formuowiczow spedza moze majowy czas w Bolonii. Jestem tu przez 3 tygodnie i troszke mi smutno. Dopiero przyjechala w celu nauki jezyka w jednej z tutejszych szkol. Moze ktos ma ochote na kawke? Piszcie na gg jesli macie chec na spotkanie. (1216475)
Pozdrawiam
M.
to ja sie tak nieładnie podepne pod temat i zapytam czy ktos bedzie w Bolonii w sierpniu?????
Ja będę
I ja mogę być :)
fajnie :)
to jeszcze 2,5 miesiaca, wiec trochę czasu ale jak będziecie mieli czas i ochotę to można sie spotkać
Mysle nad powrotem do Bolonii, ale chcialbym popracowac w wakacje a wiem jak wyludnione jest miasto w wakacje i marnie to widze. Jak ktos chce wspolnie popodrozowac to jestem chetny :).

Pozdrowka
Grzesiek [email]
bolonia to pustka tymbardziej w sierpniu
tak wiem, że w sierpniu wszyscy wszystko wszystko zamykaja i jadą na wakacje :) niestety albo i stety tylko sierpień u mnie wchodzi w gre.
czesc wszystkim jak tam zycie w Bologni?
Witam,
szukam kogoś kto zna dobrze język włoski i mógłby mi pomóc jako tłumacz - przewodnik w Bolonii. Zamierzałem właśnie w sierpniu odwiedzić Bolonię na 3-4 dni... W wątku widzę jednak potwierdzenie moich obaw, współpracuję z Włochami i co roku, cały sierpień mają wakacje. Czy sądzisz, że znacznie trudniej będzie w sierpniu, niż np. we wrzesniu cokolwiek załatwić np. w urzędach, na uczelniach itd... ???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia