Dzięki Dante Alighieri zakochałam sie we Włoszech.

Temat przeniesiony do archwium.
Tydzień temu wróciłam z pięknych Włoch. Kiedy sie zapisywałam we wrześniu do Dante Alighieri nie sądziłam ,że zdobyta tam wiedza i umiejętności komunikacji pozwolą mi po roku nauki tak dobrze posługiwać sie językiem włoskim. Bez większych problemów znalazłam pracę, także dlatego ,że dzięki lekcjom poznałam lepiej mentalność Włochów. Nie znajdziecie takiej drugiej szkoły w Poznaniu ,która w tak krótkim czasie przygotuje Was i sprawi, że kultura włoska wyda sie jeszcze bardziej fascynująca. Dzięki tej szkole odkryłam swoją prawdziwa pasję. Polecam każdemu - buziaczki Kasia.
wygląda mi to na płatną reklamę
To nie reklama to BIZNES "szkolnictwa" prywatnego wytoczył działa i walczy o Wasze dusze ... ktoś z tej szkoły zarejestrował się i piszę swój pierwszy post.

Tym bardziej, że w tym dziale jest na topie temat anty-Dante...
http://www.wloski.ang.pl/Uwazajcie_na_Dante_Alighieri_Poznan_31629.html

Być może prawdziwy ale też się nie da wykluczyć, że pisany przez konkurencję (też pierwszy post po rejestracji.)
Jest w tamtym wątku m.in. jeden post pro-Dante (broniący) - oczywiście pierwszy wpis użytkowniczki/nika na tym forum.
Jeśli tamten jest fałszywy to chociaż sprawia wrażenie wiarygodnego ... nie to co ten :D

Na razie w tych fałszywych, brudnych gierkach wg. mnie 1:0 dla anty-Dante.
Wciągnął postronnych w jakieś historyjki o nauczycielach...

Ten temat ehhh
"Dzięki Dante Alighieri zakochałam sie we Włoszech."
... nic bardziej "spontanicznego" nie dało się wymyślić?
Treść? no cóż ... spot reklamowy... sprowadź posiłki USERÓW którzy zaprzeczą tej "teorii spiskowej"...

Nie lepiej było w tamtym poście normalnie, oficjalnie napisać kogo się reprezentuje a nawet postraszyć wyciągnięciem konsekwencji ...

No chyba, że to swoista strategia PR mediach elektronicznych o_O
Z drugiej strony ... nieładnie anty-Dante w ten sposób walczyć z konkurencją :/

Ehhh ludzie ... co Wy z siebie robicie ...
Jasne, że to była reklama!!!!!! Po tym co przeczytałam po przyjeździe z Włoch na forum chciałam zrobić reklamę szkole z Poznania , ale przede wszystkim napisać o moich doświadczeniach. Jeśli zostanę w Polsce na pewno będę kontynuowała naukę w Dante. Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych we Włoszech.
Brnij dalej...

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego