szkoła TRICOLORE kraków

Temat przeniesiony do archwium.
hej:)

co myślicie na temat tej szkoły?? Mieści sie ona na ul. wenecji. Dodam, że włoskiego sie już uczyłam, wiec zależy mi tak na oko na 3cim roku. Proszę o opinię na ten temat

pozdrawiam i dziękuję
więc nie polecam :( szkoła oferuje super rzeczy małe grupy dogodne dla każdego godziny, tak mi mówili przez miesiąc, po czym jak zbliżał sie ustalony termin zadzwoniłam co dalej oni, że jakieś problemy ale, że wszystko ok. Po tym telefonie też żadnego odzewu i po moich mailach w końcu poinformowano nas, że jednak rezygnują z kursu włoskiego!!!!!!!!!!!!! biorąc pod uwagę że we wszystkich innych szkołach zajęcia sie już zaczęły, zdecydowanie mogę powiedzieć, że w szkole tej brakuje profesjonalizmu delikatnie mówiąc NIE polecam i zapisuje sie na indywidualne lekcje
Witam, też nie polecam szkoły Tricolore, w zeszłym roku chciałam się zapisać na intensywny kurs języka włoskiego bo wyjeżdżałam za granicę, jednak kurs nie został uruchomiony a Pani powiedziała mi że jeżeli mi bardzo zależy to żebym sama poszukała chętne osoby na kurs to wówczas go uruchomią. Trochę kiepsko moim zdaniem :/ Ogólnie sytuacja była nie jasna jak ta opisana powyżej..

« 

Brak wkładu własnego

»

Solo italiano