gdzie w poznaniu???

Temat przeniesiony do archwium.
Wiem, ze ten temat byl juz poruszany pare razy, ale w tym roku przenosze sie do Poznania i chcialam zaczac nauke włoskiego w Dante Alighieri.. Niestety widze rozne opinie na temat tej szkoly, wiec zastanawiam sie nad innymi, a czasu coraz mniej.. Czy ktos moglby mi polecic naprawde dobra i sprawdzona szkole?? Czy "Babel" i "Kontakt" sa godne uwagi?
Jesli o mnie chodzi to uczeszczalam na zajecia wloskiego w Domu Brytanii na Starym Rynku. Zajecia odbywaja sie raz lub 2 razy w tyg. To zalezy od Ciebie. Poziomy sa rozne, lektorka bardzo sympatyczna.
Też bym stawiał na Dom Bretanii
sprawdzałam ich strone, maja tylko 1 termin... czyli 0 wyboru.. a jakas inna szkola? czy dante faktycznie jest taki zly?
sprawdzałam ich strone, maja tylko 1 termin... czyli 0 wyboru.. a jakas inna szkola? czy dante faktycznie jest taki zly?
Lepiej, kontakt lub britishschool
Mam pytanie czy ktoś chodził może na włoski do Empiku?
Polecam Kontakt, jestem dużym fanem tej szkoły. Uczyłam się tam francuskiego, uczę się nadal angielskiego. Moja kumpela chodziła w tym roku na włoski i była super zadowolona. A wcześniej była w jakiejś inne szkole i ponoć bez porównania.
Kolejna zalosna reklama. Nie stac was na platna reklame?
A ja się zgadzam z Jolką. Sama mam jak najlepsze doświadczenia w Kontakcie. Pozdrawiam moją ex-lektorkę Julię!
Narzekać na szkoły to wolno, a jak ktoś zadowolony to od razu reklama?
Jestes kobieto zalosna. Myslisz, ze ludzie sa tak glupi, ze sie nie zorientuja, ze zalozylas nastepne konto, zeby zachwalac te szkole?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie