włoski z nativem w Łodzi

Temat przeniesiony do archwium.
hej! czy słyszeliście coś o włochu uczącym w progresie?
pozdrawiam
jola :)
jesli szukasz native spikera to udaj sie lepiej do Portobello i masz nauke wloskiego gratis.
Alez złośliwa jędza z tej naszej kasicp ;)
ja nie jestem wcale zlosliwa.... ja tam sama szlifowalam jezyk .. i bez podtekstow mi tutaj.
po co macie wydawac kase na native spikera skoro mozna sie zapisac na normalny kurs a szkolic sie w portobello. zawsze mozna z kims zagadac, a nie odrazu podrywac kolesi.
Ja tam do włoskich knajp chodzę jeść, a uczę się w instytucjach do tego stworzonych;P (choć przyznaję, że w Portobello faktycznie słyszy się włoski, może dziewczynom łatwiej pogadać, mnie się jeszcze nie zdarzyło ćwiczyć tam komunikacji). Co do Gianluki, który uczy w Progresie - ja dopiero zacznę się u niego uczyć w tym roku, więc wypowiem się za jakiś czas, ale moja dziewczyna była bardzo zadowolona z zajęć z nim. Zdawała CELI 3 w ubiegłym roku, bez problemu zaliczyła obie części.
ja w polsce przez rok chodzilam do Oxford - porazka na maxa, chodzilam do magdy ktora odwolywala wiekszosc zajec (to tak jak sie lapie kilka fuch na raz) i mowila po polsku - przez rok sie nic nie nauczylam. od III do VIII semestru chodzilam do Perfect OK do Maji i Jacka i bylam bardzo zadowolona, zaleglosci po pierwszych dwoch semestrach nadrabialam na wakacyjnym kursie z Jackiem. bardzo goraco polecam.
Czy pan Jacek uczy w Progresie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę