numer wloski

Temat przeniesiony do archwium.
hej wam!!mam pytanko!czy ktos wie do jakiego operatora wloskiej sieci nalezy taki poczatek numeru na komorke 392....pomijajac kierunkowy +39!!ja nigdzie nie moge znalezc!!jesli wiecie pomozcie????!!!!!!!
wie ktos z was!!!bardzo prosze!!ja wysylam smsy i caly czas pisze ze oczekuje!wiec chciala sprawdzic z jakiej sieci on jest????
i jak ?????nikt z was sie nie orientuje z jakiej sieci wloskiej pochodzi ten numer!!!!!to wazne dla mnie!!!!!!!!1moze ktos zapytac, kto mieszka w italii:)bede bardzo wdzieczna!!!!!!!!
jesli bedziesz mial\a cierpliwosc do jutra to zapytam.....dzis juz nie wypada dzwonic do nikogo
witaj,
wiesz jest problem. wydawalo mi sie, ze nie ma takiego prefiksu, wiec: weszlam na stronke www.supereva.it potem weszlam w SMS, potem wpisalam tekst wiadomosci, a nastepnie wysietlily mi sie wszystkie dostepne prefiksy we wloskich sieciach: TIM, VODAFONE i WIND i nie ma takiego numeru poczatkowego!

moze chodzi o 329 w WINDZIE ??? sprobuj czy dojdzie.
nie wiem czy ci pomoglam,
ale i tak pozdraiwam.

clara s.
392 istnieje-ale nie wiem jaki to operator-moja kolezanka ma numer zaczynajacy sie na 392-ale dopiero jutro zadzwonie do niej bo dzis bylo juz nie wypadalo po 22-giej dzwonic
392.... to na 99% wind
nie, nie wind sorry
to jest TRE! dlaczego zapomnialam o tym? otoz:

TRE to videotelefonia komorkowa. moj narzeczony grubo ponad pol roku temu zakupil specjalnie videotelefon w celu przesylania mi zdjec, filmow itd. niestety od razu sie okazalo, ze nic z tego. nie mowie juz o fotkach, ale nqawet zwykle esemesy nie przechodza. ani moje do niego, ani jego do mnie! dlatego numer poszedl w odstawek i uzywalismy juz tylko starego vodafone! a fotki przesylal mi na maila. numer wyrzucilam z pamieci.

poza tym ja tre jakos bardziej kojarze w systemie +3939 itd, tak mi bylo latwiej zapamietac. troche mnie to zmylilo!

niestety, zapomnij o esemesach na ten numer, mozliwe sa jedynie rozmowy telefoniczne! taka maja tylko umowe z naszymi sieciami :(

pozdrawiam niedzielnie
clar
dzieki clara s.:)no tak jak piszesz nic z tego!zero smsow do mojego italiano i zero od niego!!tylko dzwonic mozemy!!!!a szkoda!!ale dziekuje wam, bo juz myslalam z eja mam jakies klopoty z telefonem:)dzieki wielkie!!!
dzieki clara s.:)no tak jak piszesz nic z tego!zero smsow do mojego italiano i zero od niego!!tylko dzwonic mozemy!!!!a szkoda!!ale dziekuje wam, bo juz myslalam z eja mam jakies klopoty z telefonem:)dzieki wielkie!!!
mam pytanie moze ktos mi powie :ile kosztuje wyslanie esma z telefonu komurkowego w sieci TIM z wloch do polski ?
tak ja wiem jest to sieć trzeciej generacji co się nazywa 3.pa
Dziekuje Ale ile kosztuje konkretnie centów ?
dzieki wam wielkie z ainfo!!no jasne, 3cia generacja a smsow ani mmnsow nie mozna wysylac ani odbierac:)porazka:)
co do ceny, to ja kiedys placilam ok 0,50 centow,ale nie wiem z jakiej sieci wloskiejale chyba teraz ceny beda podobne, lub moze troszke wieksze!!!
Ja mam telefon TIM ale nie mam pojecia ile kosztuje sms...na stronie znalazlam ze wysylajac z Polski byloby to 0,49 ...ale z wloch pewnie nie wiecje niz 0,29 ...taka cena za sms z krajow 1 strefy....wiec moze z wloch jeszcze taniej? Poczekaj moze ktos bardziej doinformowany poda wiecej szczegolow...
Ja mam telefon w sieci Idea.Zona we Wloszech w TIM.Ja za wysłanie sms
do Wloch place 0.20 zl.Czy jest cos pobierane z jej konta - nie mam pojecia
nic nie jest pobierane z jej konta jezeli Ty wysylasz esemesa z polskiej sieci, to pewne na 100%! mozesz byc spokojny i slac ile tylko dasz rade i zechcesz :) ja tez uzywam idei, bo najtansza. w plusie jeden esemes do wloch to 50 gr + vat. pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa