Hmmm.. poprostu szukam kogoś z Mediolanu z kim mogłabym pogadać i poradzić się w paru kwestiach.. :)
[konto usunięte]
15 cze 2005
Sprobuj zadac to pytanie na forum wloskim na G.Wyborczej (jest wsrod forow prywatnych w dziale Edukacja) - tam bywa pare osob z Mediolanu i okolic. Albo zadzwon/napisz do konsulatu w Mediolanie: [tel], corso Vercelli 56, 20145 Milano. Pozdrawiam.
[konto usunięte]
16 cze 2005
pytaj... co chcesz wiedziec?
[konto usunięte]
17 cze 2005
Ogólnie to chciałabym wiedzieć wszystko, ale tak sie nie da ;) Jakie to miasto ogólnie jest? Jacy mieszkańcy i w ogóle ;) Gdzie można tanie zakupy robić? :P no i nie wiem co jeszcze... hehh
[konto usunięte]
26 cze 2005
Cześć :) Ja też wybieram się na początku lipca do Mediolanu. Na razie wiem, że będzie gorąco i będzie brakowało wody.. :) Ale mam nadzieję, że będzie fajnie :) W razie czego mój mail to [email] Pozdrawiam.
[konto usunięte]
01 lip 2005
hej. jestem od 4 dni w lecco kolo mediolanu. kompletnie nie znam jezyka. moze ktos chce pogadac po polsku? a moze znacie kogos w lecco? goraco pozdrawiam. jak ktos chce sie [email]
duza buzka
[konto usunięte]
02 lip 2005
hej!ja mieszkam w mediolanie!co trzeba zobaczyc...hm...zacznij oczywiscie od centrum!przepiekna katedra duomo...na lewo galleria z naj..sklepami i restauracjami...np."biffi" kawa=20e... gdy juz przejdziesz gallerie znajdziesz sie na piazza di scala z pomnikiem leonardo w centrum i opera "la scala" na lewo. oczywiscie "castello sforzesco" i "arco della pace" pod ktorym otworzyli plaze....jest nawet basen...to sa najwarzniejsze rzeczy ktore trzeba zobaczyc poza tym sa jeszcze przepiekne koscioly! takie jak "santa maria della grazie" z obrazem da vinciego ostatnia wieczerza ale zeby to zobaczyc nalezy zarezerwowac bilety 2 tyg wczesniej... i oczywiscie monte stella...cos w rodzaju kopca kosciuszki z korego widac cale milano...tzn.smog nad milano :) ale o zachodzie slonca jest przepieknie....mozna pomarzyc... na zakupy:na lewo od katedry,nie wchodzac do galerii corso vittorio emanuele 2° i caaaly czas prosto...az do konca corso buenos aires! jakies 3km sklepow...od 02.07 zaczynaja sie wyprzedarz!mozna kupic okulary od D&G albo torebke od DIOR za 18e!!! a do baru...ja osobiscie polecam corso sempione i maly i przytulny lokalik "kitsh bar"... wiecej informacji..napisz: [email]
Moja dziewczyna przyjedzie skontaktuj z nia, [tel], albo [email] Ona bedzie zadowolona! Milej podrozy, i do zobaczenia w mediolanie.
[konto usunięte]
23 cze 2006
Pierwszy wiadomosc byl dla ciebie:-). gaetano
[konto usunięte]
23 cze 2006
Pierwszy wiadomosc byl dla ciebie:-). gaetano
[konto usunięte]
23 cze 2006
ciao.. Ja pracuje w mediolanie a mieszkam pod mediolanem
wandaanna
21 lip 2009
mieszkam od miesiaca pod Mediolanen a dokładniej w NOVA MILANESE nie spotkałam tutaj jeszcze żadnego polaka a chciałabym nawiązac jakies znajomości z polakami ktorzy tutaj mieszkaja .WANDA
nika.s
21 lip 2009
czesc olka! mam do ciebie pytanko z innej beczki. ja jestem w mediolanie od kilku dni i szukam pracy- w barze, hotelach. czy masz jakies namiary???? albo cokolwiek wiesz na temat pracy w mediolanie ???? prosze o dop. dzieki
dagmara233
21 lip 2009
post Olki jest sprzed 3 lat!!!
karule
21 lip 2009
cześć, za parę dni będę w Mediolanie, jeśli chciałabyś pogadać, napisz:
[email]
neon22
21 lip 2009
heheeh no wlasnie :D
Iguska
22 lip 2009
Ja bede od sierpnia mieszkala niedaleko Milano, w miejscowosci Novara. Rowniez chcialabym nawiazac kontakty z Polakami. Odezwijcie sie:).
julia_26
22 lip 2009
hej , ja będę w novarze na początku sierpnia,jadę tam do chłopaka, i jeszcze w tym roku zamierzam sie tam przeprowadzić...
Iguska
22 lip 2009
To swietnie sie sklada, bo ja mozna powiedziec jestem tu nowa i dopiero sie probuje zaaklimatyzowac. Chetnie bym sie z Toba spotkala, zawsze to razniej we dwie w "obcym" kraju:). Napisz do mnie: [email]
Pozdrawiam
katerina... jestes w milanie??? masz jakies namiary na prace??? ja jestem tutaj od tygodnia ale marnie Mi idzie z szukaniem pracy. posredniaki sa powolne i jescze wszyscy sa na urlopie!daj znac jak mozesz. moj mail: [email]
march_efka
27 lip 2009
a o jaka prace ci chodzi?
linn_linn
27 lip 2009
Urlopy skoncza sie pod koniec sierpnia. Mediolan to miejsce na szukanie pracy od wrzesnia.
sonoioo
27 lip 2009
ja mieszkam troszke dalej od was, ale jestem mobilna wiec i ja chetnie sie spotkam ;) jestem tu juz od jakiegos czasu, ale polaków nie mialam okazji poznac w mojej okolicy wiec czas najwyzszy to zmienic ;) moj [gg]
sonoioo
27 lip 2009
ew. moj e-mail to [email]
nika.s
28 lip 2009
zadnej ambitnej czyli szukam pracy jako pokojowka, kelnerka, promotor. masz jakies namiary? bylabym wdzieczna.
pozdrawiam
nika.s
28 lip 2009
zadnej ambitnej czyli szukam pracy jako pokojowka, kelnerka, promotor. masz jakies namiary? bylabym wdzieczna.
pozdrawiam