poszukuje sie chetnych

Temat przeniesiony do archwium.
zauwazylem ze ciezko znalesc kogos kto mialby cos konkretnego do zaoferowania jesli chodzi o prace we wloszech wydaje mi sie ze nikt nie lubi pomagac bezinteresownie ale jesli jestes kims kto ma jakies informacje o mozliwosci podjecia pracy we wloszech podziel sie z innymi-byc moze nastepnym razem ty bedziesz w potrzebie a ten ktos pomoze tobie.Przeciez zalatwiajac prace innym poszerzasz krag znajomych kiedys moze to zaowocowac.Moje klikanie moze wydac sie dosc nudne ale mysle ze znajdzie sie pare dobrych dusz-pozdrawiam(SAM TEZ POSZUKUJE LEPSZEJ PRACY CHOC NA DZIEN DZISIEJSZY TU GDZIE JESTEM JEST WIELE MOZLIWOSCI)
moj [email]
Szymcio-ja juz napisalam eraz do jednej dziewczyny,ktora wypisywala takie rzeczy na forum.Osobiscie jestem zdania--ze o ile ty juz mieszkasz we Wloszech--jesli dobrze zrozumialam z poprzedniego postu to moze acznij od pomagania innym.....ja osobiscie wkleilam moc ogloszen tu,dla kobiet,dla mezczyzn.....zacznijcie dzwonic i szukac sami....zamiast siedziec i narzekac a przy okazji pomyslcie moze o innych....ja jak widzisz to co wkleilam znalazlam na necie---ty tez mozesz
niby tak ogolnie nie mam codziennego dostepu do neta a nawet gdyby to takie niby pomaganie innym w znalezieniu pracy kojarzy sie wszystkim z jakimis przekretami wiec nie chce byc odbierany w ten sposob jak jakis chory kapo a ogolnie to nie narzekam doris pomoglem wielu ludziom znalesc prace i musze powiedziec ze wielu z nich ma sie teraz lepiej niz ja narka

»

Pomoc językowa