zupelnie zielona ;-)

Temat przeniesiony do archwium.
Benvenuto!!
Mam takie pytanie, otóż ucze sie wloskiego znam paru wlochów ale nigdy nie bylam jeszcze we Wloszech, a mimo wszystko mam bzika na tym punkcie ; chcialambym zapytac ludzi którzy tam mieszkaja lub takich co dluzej tam przebywali, czy Italia to naprawde taki super kraj, czy ta cala oprawa wokol tego kraju to przesada czy rzeczywiscie jest on taki czarujacy, jak sie niektórzy zachwycaja????
dzieki z gory za wypowiedzi:-)
-zielona-
mi sembra che e proprio cosi, ma ci sono anche i problemi come sempre nella vita quotidiana ;)
un bacione
wlochy to piekny kraj chodzi mi tu o krajobrazy. Ludzie różni jak wszedzie, tylko ze oni wydaja sie bardziej pogodni, Faceci umieja bardziej zakomplemencic kobiecie, dlatego czuja sie bardziej docenione;-)
Zycie ma swój tok , fajne są siesty, podczas których wiekszosc wlochów wraca do domku na male "bara bara" to sposób na odreagowanie.
Może w Polsce też powinno sie wprowadzic takie siesty heheeheheheheh co wy na to?????;-)))
Ja bylbym jak najbardziej za wprowadzeniem takich siest w Polsce, tylko pomyslmy ile Polaków byloby przez to bardziej zrelaksowanych i praca stalaby sie bardziej produktywna.
Przyjezdza taki Polak po siescie do pracy pelen energii i od razu lepiej pracuje;-) Pracodawcy od razu zauważyli by poprawe. Wiadomo zadowolony pracownik - zadowolony szef:-)
Glosujmy za siestami:-)))
a co mysla inni???????
jestem za,relaks murowany,a propos?jak po włosku "bara bara"???heheheh
Siesta fajna rzecz..ale ja mialam wrazenie, ze wielu wlochow na te "siesty" to nie koniecznie do domu :)
hehehe to może tylko moi znajomi mieli takie zwyczaje i temperamenty,
Ale o tym nie mówi sie tak glosno co kto robi i gdzie , czy w domu czy w biurze... kazdy tam swoje wie;-)))
jesli juz jestesmy juz w temacie sex to ja tez chcialabym sie upewnic czegos...
wybaczcie z góry za tak bezpośrednie pytanie troche jest mi glupio tak otwarcie pytać , ale co tam ;-)
pytanie kieruje do kobiet: czy wasi wlosi tez tak sa chetni do uprawiania milosci francuskiej...i chodzi mi konkretnie o ich inicjatywe u KOBIETY. ja znam to z autopsji.

MOZE TO PYTANIE SIE NIEKTORYM NIE SPODOBAC WIEC, NIECH ODPOWIADAJA CI KTORYCH TEN TEMAT NIE KREPUJE.
mysle, ze nie tylko "wasi wlosi":-)
Po prostu sa bardziej otwarci, zwlaszcza w tej sferze i nie maja oporow by prosic o to, co sprawia im najwieksza przyjemnosc... I nie maja problemu jak polacy, typu "co ona sobie pomysli...". A jak nie chce, to sobie znajdzie inna fica, ktora bedzie latwiejsza.
To bylo szczere. sorry...
dzieki polacco za odp, wlasnie dobrze gdy ktos jest szczery:-)!!!
, ale nie jestem pewna czy dobrze zrozumiales moje pytanie..
otoz mi chodzilo o to ze gdziekolwiek sie slyszy to wlosi lubia sprawiac kobieta przyjemnosc wlasnie poprzez milosc francuska....ja tez sie z tym spotkalam i chcialam wiedziec czy to "zjawisko" rowniez inne panie zaobserwowaly ;-))
miłość francuska ,to nie żadne zjawisko...99% panów to uwielbia(statystyki)kobiety też-statystyki nie podają,aby dać kobiecie rozkosz w ten sposób,potrzebne jest odpowiednie miejsce,(pozycja!!)dać męzczyżnie-zawsze i wszedzie-szczęścierze!hehehehe.......
nieważne,czy polak czy italiano...
barbie fajna odpowiedz;-) , wiadomo ze to nie zjawisko,
ale wiadomo ze panowie lubia frncuske w wykonaniu pań, ale niekoniecznie odwrotnie, stad moje pytanie...
duzo sie bylo za granica , rozmawialo na te tematy z dziewczynami i zawsze w tych rozmowach to wlasnie wlosi zposrod wielu narodowosci wypadali na tych co wrecz uwielbiaja "robic francuske" kobietom, cos w tym musi byc ;-))) dlatego sie tak wypytuje heheheheh
michelle ja ci te moge te opinie potwierdzic , wlosi rzeczywiscie sa specjalistami ;-)))
Tez potwierdzam. Te ich proby "uszczesliwiania" na sile sa rzeczywiscie obsesyjne, a ja nie jestem tak otwarta, zeby powiedziec :"sluchaj,a moze bys tak na mnie czasem spojrzal i mnie pocalowal i zrobil w koncu to,co do Ciebie nalezy zamiast wsadzac mi ciagle glowe miedzy nogi..", no rozumiecie, ja z tych, co nie lubia..
oni to chyba juz sa tak uczeni od najmlodszych lat ze kobiety to uwielbiaja, wiec jest to dla nich cos najbardziej naturalnego na swiecie,
wspolczuje ci nie-zwolenniczko, musisz cos z tym zrobic, jesli ci taki rodzaj milosci nie odpoiada po co masz sie meczyc.
powodzenia:-)
Do Michelle- gratulacje, nic tylko sie cieszyć..i korzystać :)
Oho! Wakacje sie zaczęły......Mili Państwo widze, zaczynaja byc odkrywane najgłębsze tajniki włoskej kultury ;)
no nic dziwnego ze takie tematy sie pojawiaja, jest goraco, weekend , plany urlopowe w toku;-)) wszystko temu sprzyja.

a z drogiej strony fajnie ze ktos wreszcie poruszyl ten temat tabu;-)
Michelle bravo dla ciebie za odwage!!!!! I to byl strzal w 10, ja o tej opinii wiedzialam juz wczsniej.

wracajac do tematu, kazdy ma swoje upodobania lozkowe, ale z tymi wlochami to sie smiesznie zlozylo...maja oni nawet przez to przezwisko, ale nie bede ujawniac jakie;-)znam je tylko po niemiecku.
nie zwolenniczko m.f. rozumie cie dobrze .tez tak miałam.jednak kluczem był odpowiedni facet.i to nie ten wybitnie uzdolniony technicznie, ale ktos komu zaufałam , obecnie i tak wole w" ten" sposób kochac niz byc" tak" kochana ,niemniej powtarzam z uporem maniaka : jest potrzeba poznania sie , poznania swoich reakcji, swoich ciał ,a przedewszystkim nawiazania specyficznej wiezi.tak moim zdaniem jest w przypadku kobiet . facieci to inny kosmos . ale temat b.fajny bede dalej sledzic wiec ODWAGI!
ja jestem zwolennikiem milosci francuskiej zarówno czynnej , jak i biernej z mojej strony;) taki rodzaj milosci daje poczucie ze partner akceptuje cie do reszty!!!!
czlowieku nie woz sie tak bo po mi sembra si usa il congiuntivo.wiec do xiazek:)
?
a ja z takim nietypowym pytanniem? czy przez milosc francucska mozna zarazic sie jakims powaznym chorubskiem, no i tym której sie wszyscy obawiaja, czyli hiv???
ja lubie mojemu misiowi to robic, .....................
Fajnie sobie tu piszecie, wymieniacie zdania tylko ktos zapomniał dopisac ze włosi są jednak zboczeni a chodzi mi o roznego rodzaju prostytucje, gejostwo no i wszędzie widoczni tranzusie itp. Warto tez wspomniec o wszechobecnej zdradzie malzonek ;-] pomyslcie otym kolezanki zanim sie ochajtacie z włochem :)
A tak na powaznie to wszystko zalezy od dobrania partnerow jak napisała aga248 i niewazne jest czy to włoch,czech czy japończyk :]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę