Small business we Włoszech ???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam...
Od kilku lat sprzedaję bardzo fajne drobne wyroby ze szkła artystycznego (podobne do włoskich wyrobów typu Murano,

ale duzo precyzyjniejsze i ładniejsze). http://www.russianhandmade.com/g/glass.htm
Obecnie bardzo mnie interesuje rynek w Italii, a mogłaby to być oferta dla przebywającej tam osoby/osób(?).
Idea jest taka - na początek uruchomić jedno, bądż kilka(naście) stoisk sprzedaży na straganach w różnych miastach

Italii. Dostarczamy ekspozycję, towar, etc a potrzebujemy pozostałych - osoby, która potrafi załatwic formalnosci we

włoskich urzędach (aby być jako tako zgodnie z prawem i nie ukrywać się z towarem), oraz osoby, która potrafi zająć

się sprzedawaniem - naturalnie może to być jedna i ta sama osoba. Nie ukrywam, ze chodzi tu o osobę ze znajomością

języka, realiów i w dodatku uczciwą... Na początku lipca będę z ekspozycją i częścią towaru w okolicach Ankony - aby

osobiście badać co i jak... Gdyby ktoś był zainteresowany - szczegóły podam mailem [email]
hej:)
wlasnie czytalam ze bedziesz w okolicach Ancony......ja wlasnie mieszkam w Anconie wiec jak dasz mi jakies namiary gdzie i kiedy dokladnie bedziesz to moze sie spotkamy:))))
no tak, mam maila [email] a co do szczegółow to dziś nie wiadomo jeszcze

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa