Jak najtańsze noclegi w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Szukam noclegow w Rzymie (najlepiej w centrum), ale takich kompletnie tanich. Warunki nie graja roli, chodzi tylko o to, zeby miec sie gdzie przespac. Termin: poczatek wrzesnia. Mozecie mi cos doradzic??? Z gory dzieki :*
Czesc. Najtansze w rzymie sa noclegi pod gwiazdami, nie zartuje sam chyba tak zrobie. Mozna jeszcze tam zarobic jesli komus przyjdzie na Ciebie ochota:) Po za tym hostele sa tanie ale czasem sa mega pokoje z 20 lozkami. W domach pielgrzyma ceny tez sa wysokie. Najlepiej poszukac przez internet kogos kto szuka wspollokatorow. Do wrzesnia masz jeszcze troche czasu. Saluti
ja tez szukam tanich noclegow w rzymie, ale cos czuje ze takie naprawde tanie to mozna znalesc tylko na miejscu ...przez neta jest jakos niepewnie, a tak widzisz co bierzesz i juz. zreszta pierwsze pare dni mozna przekoczowac np na polu namiotowym tam powinno byc tanio

pozdrawiam i zycze powodzenia :)
pod naszym polskim kosciolem w kazda niedziele znajdziesz dziesiatki ogloszen o wynajem lozka w pokoju . cena od 150 euro za miesiac.....
jakby co [email] chetnie pomoge

tanti saluti
ja tez wybieram sie teraz, tzn, za miesiaxc do rzymu na dwa tygodnie. Jesli cos taniego udalo Ci sie znalezc, to prosze o informacje:) dziekuje z gory! [email]
Gdzie jest ten polski kościół w Rzymie ?
>Gdzie jest ten polski kościół w Rzymie ?

Nie jestem pewna, ale chodzi chyba o kościoł il Gesu.
tylko gdzie ten kościół się znajduje mniejwięcej ?
niedaleko piazza Venezia via oscuir (?) jakos tak :)
Pewnie zbyt duzo nie pomoge, ale kiedys w Rzymie nocowalam w Watykanie,w takiej malej uliczce zaraz przy bazylice siostry zakonne prowadza holetik, bardziej noclegownia i trzeba sie meldowac chyba ok.21 bo zamykaja, ale kosztuje grosze, latem bylam na weekend i wczesniej obdzwonilam wszystkie bed&breakfast i znalazlam jeden jakies 20 min od centrum, nie pamietam nazwy, za 35 euro za dobe, wszystko jest w internecie;-)
Jak staniesz tyłem do pomnika Wiktora Emanuela, to po Twojej lewej stronie będzie Palazzo Venezia. Jeszcze bardziej w lewo jest kościół Il Gesu, przylega do Via del Plebiscito.
Temat przeniesiony do archwium.