telefon we wloskiej sieci na karte

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pyatanie, czy ktos orientuje sie jakie sa ceny albo od jakich zaczynaja sie ceny tzw. przekladajac na polski zestawow startowych z aparatem???? ( nie jakos mega wypasionych, tyle zeby dzwonilo i dalo sie ta rozmowe odebrac:-))))))
Nie sa az takie drogie. Jesli masz mozliwosc idz do pierwszwgo hipermaeratu AUCHAN, CERFFUR tam sa dostepne w sprzedazy aparaty telefoniczne rozych operatorow, tak wiec bez problemu w jednym miejsu masz do wyboru 3-4 opcje. Np. vodafon z aparatem na karte(bez abonamentu) ok. 70 €, ale sa i tansze.
pozdrawiam
Bardzo dziekuje. A czy mozesz polecic jakas siec...ktora z dostepnych w Italli jest najbardziej korzystna jezli chodzi wlasnie o prepaidowe karty a jak jest z tymi kartami, czy przy zakupie i tak one sa rejestrowane na uzytkownika czy nie? no i jeszcze jedno pytanie ...jak z abonamentem...czy to sie jakos oplaca czy nie?
Z gory dziekuje!!!1
Bedac we Wloszech kupilam sobie nokie 3220 na karte w sieci TIM, zaplacilam nie malo- 200Euro, z tego co wiem siec ta jest popularna, doladowanie za 25euro pozwalalo mi duuzo gadac z polskimi i wloskimi numerami, a teraz w Polsce zdjelam simlocka i mam w polskiej sieci :) Zeby kupic ten telefon musialam pokazac im paszport, ale nic wiecej nie chcieli.
A wloskie telefony maja simlocka? Moja nokia kupiona w sieci Tim dziala bez problemu z kazda polska karta...
tez by mnie to interesowalo.... bo jade do Itali i mam zamiar kupic sobie karte (bez fonu) ale z Wind. Wydaje mi sie ze trzeba okazac paszport albo jakis inny dowod tozsamosci / bo tak jest w Deutschland/ zeby te karte zakupic..z simlokiem niewiem jak bedzie ale zawsze mozna w swoim telefonie zamienic karte... a jakie sa oplaty na rozmowy i smsy mozna w necie sprawdzic ....(tak mi sie wydaje) ;)
Chyba cos kitujesz... bo wloskie komorki nie maja simlockow.
W te wakacje kupilam sobie telefon we Włoszech na karte,tylko ze karte Wloska posiadalam juz wczesniej wiec kupilam sam telefon w sieci TIM.pan w sklepie oczywiscie mnie poinformowal ze simlock jest.Przed wyjazdem do Polski moj chlopak zapytal dlaczego nie wloze Polskiej karty do nowego telefonu,a ja mu na to ze przeciez sie nie da bo simlock jest,po czym on wzial ten telefon i wlozyl Polska karte,telefon jak i karta dzialają bez problemow.Wyjasnil mi ze czesto w sklepie tak po prostu mowia,wiadomo dlaczego,ale tak ogolnie to we Wloskich tel nie ma simlockow,pozdrawiam
jak kupisz telefon za 1 euro centa i podpiszesz umowe z wind-em to niestety dostaniesz telefon z simlokiem. tim i wodafon nie mają simloków. ja mam tima. taryfe tim tribu, ze wszystkimi osobami które mają ta samą taryfe rozmawiam za 1 euro centa, z pozostalymi za 11 centów
Temat przeniesiony do archwium.