Wakacje we Włoszech = ]

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć. Szukam Właśnie Jakąś Fajną Oferte wycieczki do włoch = ) Ale jak na razie mi nic nie wychodzi z tym szukaniem. Może wy znacie jakieś fajne oferty ?? Kolonie/Obozy/Wczasay itp. mnie interesuje. W Sumie to wszystko. Jak Byście coś znali to dajcie mi Linka albo jakieś inne namiary. Z Góry Dziękuje.
Witam. To wszystko zależy, czy chcesz zwiedzać, czy odpoczywać, czy chcesz jechać indywidualnie, czy z grupą? Jeżeli wybierasz się indywidualnie, to polecam stronę z kwaterami - www.interhome.pl - super oferty w ciekawych miejscach ( właściwie w całych Włoszech ) - sprawdziłam już 2, albo 3 miejsca, wynajmując je za pośrednictwem Interhome i wszystko było super.
Ja hm... Ja bym chciała tylko nad morze. = ) I leżeć cały dzień = ). Najlepiej z jakąś Grupka.
To wejdź na stronę www.interhome.pl, podaj obszar, który Cię interesuje ( można wybierać klikając na mapie Włoch ), ilość osób, dla których szukasz kwatery i wybieraj! Oni tam mają bardzo sympatyczne kwaterki, często całe domki. I możesz sprawdzić odległość od morza, opis miejscowości, którą wybierasz itp. Płacisz przed przyjazdem zaliczkę i jedziesz! Ja byłam tak w Toskanii, domeczki były przecudne, w pięknym miejscu, a później jeszcze w Wenecji - dzięki temu mieszkałam nad samym Canale Grande - w bardzo przyzwoitej cenie. Myślę, że znajdziesz coś ciekawego.
Dzięki! A jakiś kurs językowy ?? oczywiście włoski we włoszech. haha
O, widzę, że jesteśmy na tym samym etapie poszukiwań... Ja też się na taki kurs wybieram,ale dopiero w przyszłym roku. Jest tego bardzo dużo, jest w czym wybierać. Wpisz w google " kurs językowy za granicą" i też wybieraj. Ja prawdopodobnie pojadę w przyszłym roku do Sieny, może się spotkamy?
Heh, ja też to mam w planach!...ale nie wiem czy się uda, teraz też miałam pomysły na wyjazdy za granice, a zostaje w Polsce... :/
Ja Szukam Takiego Kursu żeby się podłuczyć troszku lepiej języka. bo wydaje mi się że tego tymu nauka jest szybsza niż w szkole ... = ) Oki Poszukam Sobie w Googlach dzięki jeszcze raz. JAK KTOŚ MA JAKĄS OFERTE WAKACJI WE WLOSZECH PROSZE DAĆ MI ZNAC TUTAJ: = ) Dziekuje jeszcze raz!
Ja już się tak nastawiłam na ten wyjazd w przyszłym roku, że nawet nie chcę myśleć, że coś może pokrzyżować moje plany.... Strasznie się na to cieszę, mam nadzieję, że da mi to dużo pod względem językowym, no i jest to też jakaś przygoda, a tego brakuje w codziennym życiu....
www.ideaverona.com -- polecam!
www.ideaverona.com -- polecam!
A masz może linka na jakąś stronke własnie z tym kursem językowym?? bo mój komputer jest przed potopowy i zbytnio nie działa mi stona www.google.pl :/ więc sobie nie mogę wyszukac :/
Rzuć okiem tam. Jutro jeszcze popatrzę, czy nie mam czegoś więcej.
http://www.atas.com.pl
www.glossa.pl
http://www.guliwer.edu.pl/
http://www.albion.com.pl
Evvvvvva - dziękuję za adres. Korzystałaś? Naprawdę godny polecenia? No i najważniejsze - czy nauka jest na różnych poziomach zaawansowania? ( Ja dopiero raczkuję.... )
Dzieki za Linki. Może coś znajdę dla siebie i dla mojej młodzej siostrzyczki 16 letniej = ). Sto Krotne Dzięki :*
Powodzenia w szukaniu! Gdybyś coś znalazła i sprawdziła na własnej skórze, to daj znać, może się przydać, gdy ja będę wybierała.
Okey = )
Może Ktoś Jeszcze Ma Jakieś Oferty ??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka