POMOC W ZNALEZIENIU PRACY.

Temat przeniesiony do archwium.
TAK SOBIE MYŚLĘ,MOŻE ZROBIMY JAKIŚ LINK NA STRONIE,ABY TE KOBITKI KTÓRE SZUKAJĄ PRACY WE WŁOSZECH,MIAŁY PROSTE DOJŚCIE DO INFORMACJI,A TE KOBITKI KTÓRE SĄ W ITALII,POMOGŁY IM W ZNALEZIENIU.
ZAMIEŚĆMY TU OGŁOSZENIA. BĘDZIE CIĘŻKO ABY TO SIĘ ROZWINĘŁO, ALE KTO WIE...POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM.JA POPYTAM SIĘ ZNAJOMYCH, KTÓRZY SIEDZĄ W ITALI...JAK COŚ ZNAJDĘ,ZGŁASZAM NA STRONIE.
POZDRAWIAM SERDECZNIE. :-)
brava,Saga,jestem za,pozdrawiam
Popieram pomysl. Też pracuję w Italii- w Toscani. W każdej chwili mogę stracić pracę, bo chociażby staruszek zejdzie i co? Mam permesso i pracuję legalnie. Chętnie pomogę innym. Pozdrawiam.
Własnie siedze zdołowana...i desperacko szukam ogłoszeń pracy w Włoszech .Pracowałam z bardzo dobrym skutkiem w zeszłym roku (pani w wieku 92 ,chora ,niechodzaca...doskonale sobie radziłam ,poznałam jezyk w stopniu komunikatywnym)....niestety w tym roku wyjazd jest juz nieaktualny.Moze któraś z Was Panie szuka zmienniczki lub tez osoby do pracy.Gwarantuję solidnosc ,pracowitosc i uczciwosc.
Czekam na odzew....moze ktos mi pomoze .
Pozdrawiam serdecznie .
Krystyna.
Witam serdecznie,wlasnie moja kolezanka szuka 2 osob na grudzien jako zmienniczki do starszych kobiet do opieki.Ja wyjezdzam 9.09,jak bedzie pani chciala sie ze mna skontaktowac zapraszam na [gg] .Pozdrawiam
Na gg bede okolo 21.00 zapraszam pania:)
czy moglaby pani napisac w jakim regionie pracuje, albo w jakim szuka pani kolezanka zmienniczek?? Moja mam pracowala we wloszech kilka lat przy opiece nad starszymi osobami, zna wloski bardzo dobrze i chcialaby znowu pracowac....
Jest to poludnie Wloch ale jak chce pani porozmawiac zapraszam na gg
Witam

przeczytałam pani wiadomość i chetnie skorzystam z pani pomocy, wlasnie wybieram sie do toskanii, szukam jakiejs pracy, jakiegos zajecia, moze pani mogłaby mi jakos pomóc, jestem zdecydowana na wyjazd, [gg] , pozdrawiam dominika
do krystyny wejdz jutro okolo 9 na gg oto moj numer5409981 to pogadamy
za rok w czerwcu bym chciała wyjechać do Włoch na zbiory jeśli ktoś był już na zbiorach i też jedzie to chetnie bym sie z nim zabrała:) razem raźniej [gg]
do pani o psedo Graziait
czy moge prosic o kontakt, poszukuję pracy właśnie w regionie toskanii, jeśli to tylko możliwe to prosze o jkis kontakt, [email] lub [gg] , będę wdzięczna
pozdrawiam, dominika
Przyjme do pracy w nowo otwartym salonie kosmetycznym w Itali (Parma ).
wymagana znajomosc wykonywania Akrylu i Gelu oraz ogolna kosmetyka dloni i stop ... kontrakt pracy,dobre wynagrodzenie,mieszkanie,pomoc w nauce jezyka
wlascicielka jest polka ..
KONTAKT [tel]
NICOLA
jestem zainteresowana praca we wloszech- opieka nad osoba starsza, opiekowalam sie starszymi,znam podstawowe slowa,b.prosze o kontakt email [email]
Chciałabym pojechać do Włoch na zbiory.Wiem,że teraz jest sezon na oliwki.Chętnie dołączyłabym kogoś kto już tam był lub ma zamiar jechać.Sama nie mam odwagi,tym bardziej,że wybieram sie tam po raz pierwszy.
malena ja chętnie pojechał bym z tobą na zbiór oliwek:) byłem przez trzy miesiące na sycyli...jesli nie masz z kim jechac odezwij sie [email] [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa