Foggia

Temat przeniesiony do archwium.
poszukuje pracy dla zony w Foggi lub okolicach bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje lub telefony,pozdrawiam Polonie zamieszkujaca w Foggi
a ty szymcio gdzie jestes i dlaczego akurat w foggi?
mieszkam w foggi,ale jak widze tu chyba malo kto ma czas na kompa czyzby wszyscy tak ciezko pracowali?Moze ktos podzielilby sie jakas informacja na temat jakiejkolwiek pracy,z gory dziekuje pozdrawiam
witam ty mieszkasz w samej foggi ,czy w okolicach ajesli ty pracujesz to nie mozesz zone czegos zalatwic i jak u ciebie z jezykiem wloskim moze to jest przeszkodą.jestem chwilke i czejam na odp.pozdrawiam
w foggi mieszkam od roku,prawdomowiac szukam pracy dla nas obojga najlepiej z zakwaterowaniem,jesli chodzi o wloski dogaduje sie,poszukuje czegos stalego bo jak wiadomo okres zbiorow jest chwilowy,sam pracuje w firmie budowlanej ale dosc czesto zdarza sie ze mamy wolne,moze masz kogos znajomego kto pofatygowlby sie i podal jakies info.bo wiem ze ogolnie ciezko znalesc kogos bezinteresownego,pozdrawiam
wita, zato ja znajomych tam mam ,ale u mnie jest narazi problem z mieszkaniem.pomozesz mi to ja pomoge tobie.
gdzie moglibysmy poklikac o szczegolach
podam ci gg mojej znajomej bo akutat u niei jestem na momencik.5409981
W Foggi to cheba troche niebezpiecznie jest. Nie puszczaj żony samej :D:D:D Ale ładne miasto, fajnie tam. Byłam miesiąc na wakacjach i chętnie bym jeszcze kiedyś tam pojechała :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka