Mediolan

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich, jestem pierwszy raz na tej stronce i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej życzliwości. W styczniu wyjeżdżam do Włoch i mam ogromnego pietra bo wyjeżdżam na długo (może forever):) Wiecie brak języka to duży problem a do tego zero przyjaciół. Mam nadzieję,( a raczej jestem tego pewna) że na tej stronie znajdę osoby, z którymi będę mogła pogadać po moim wyjeździe z Polski. Buziaczki i pozdrowionka dla Wszystkich :)
witaj mcera.wyjasd chociazby czasowy nie zwalnia cię z odwiedzin na fiolecie.musisz byc na bieżąco.pozdrawiam
Oczywiście że będę, zresztą teraz przez te kilka miesięcy przed wyjazdem też. Wiesz z takimi ludźmi nie zrywa się kontaktu - nie słodzę:).
CZESC MACERA ja tez wyjezdzam do milano w styczniu i jestem tak jak ty przerazona ta sytuacja;)haha jade na kurs jezykowy na miesiac ale postaram sie zostac jak najdluzej, moze znajde sobie prace:)moj nr.na [gg] chetnie bym pogadala.odezwij sie.pozdrawiam
Martini nie martw sie kochana, wszystko bedzie dobrze:) Taka ragazza jak TY da sobie rade:) A jak bedzie Ci zle to masz mnie w Modenie ;) jakies 4 godzinki drogi.caluski
mieszkasz na stale w modenie?? :-) czy tylko tymczasowo ??
Czesc! Obecnie jestem w Polsce na wakacjach zimowych:) a w Modenie prawdopodobnie zostaje na stale :)
Mieszkasz w Modenie??
Do Martini/24. ten kurs miesieczny jest platny???? jesli tak to ile kosztuje??? i czy od podstaw???
Pozdro.
Hej mam do Ciebie prosbe czy znasz moze jakis historie na temat meiolanu jakis historyjki ktoych nie ma w przewodnikach moga byc nie dokanca prawdziwe
do SZYMEKSS-kurs ten jest organizowany przez szkole LINGUADUE W MILANO.strona tej szkoly www.linguadue.com na tej stronie masz kilka szkol w calej ITALI,ceny,rodzaje itd.jest duzo do wyboru jesli chodzi o poziom kursu.jesli wybierzesz kurs np.STANDARDOWY,daja ci test i na podstawie tego co tam wypiszesz przydzielaja cie do grupy a poziomow jest az 12 ,super, a co chcesz sie wybrac???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

CafeItalia