KontaktDoDziewczynyOdItalianoWizzair26.08doMilan:)

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao,
Nie wiem czy to dobry pomysl, czy wybralam sobie dobry sposob, ale zobaczymy...

Chcialabym skontaktowac sie z konkretna osoba.:-)
Szukam dziewczyny, nie wiem jak ma na imie, wiem ze jest prawdopodobnie z Poznania, studiuje na kierunku zwiazanym ze sztuka i ma chlopaka Italiano. ;)

Wiem ze nie jest to duzo, wiec moze przejde do rzeczy...

26 sierpnia odwozilam mojego chlopaka ( Italiano) pociagiem z Poznania do Katowic. Tym pociagiem jechal rowniez chlopak (italiano) dziewczyny ktora poszukuje ;)
Nasi chlopacy mieli lot z Katowic do Mediolanu liniami Wizzair okolo 6 rano.

Troche bylo problemow z dotarciem z dworca na lotnisko wiec wspolnymi silami w trojke znalezlismy przystanek autobusowy , skad odjezdzal autobus ktory mial nas tam zawiezc. Jednak musielismy poczekac na niego z 2h w nocy.
W czasie czekania pogadalismy sobie, nasi chlopacy oczywiscie mieli ubaw, ze tak przypadkowo dwoch Wlochow w nocy sie poznalo ;))) Wymienili sie swoimi spostrzezeniami i wrazeniami o Polsce i opowiedzieli jak sobie radza z dziewczynami Polkami i zwiazkami na odleglosc ;). Bylo smiesznie i milo.

Ale gdy dotarlismy na lotnisko , jakos sie zgubilismy w tloku i przy odprawie, twoj chlopak gdzies sie w tlumie zgubil,a szkoda , poniewaz moznaby nawiazac fajna znajomosc w czworke:)

A teraz troche konkretow i szczegolow: Twoj Italiano jest z Como, jestescie ze soba 4 lata, byliscie na urlopie tego lata chyba w Gdansku i wspominal tez o Sopocie. Wiecej nie moge sobie przypomniec;-)
Moze twoj chlopak wspominal ze poznal w ta noc w Katowicach zwariowana pare Polsko- Wloska ???

Po co to robie? Bo chcialabym nawiazac z Toba kontakt , pogadac , posmiac sie:-) Jestesmy w podobnej sytuacji.
Moze przypadek sprawi ze wejdziesz na ta strone i przeczytasz to, a moze juz jestes jej stala bywalczynia. Bardzo bym sie ucieszyla , gdybys sie odezwala... moze bede miec szczescie, kto wie ;)

Pozdrowionka !!!!
zycze ci szczescia , przyda ci sie !!!!
A swoja droga fajna przygoda z tym spotkaniem dwoch wlochow w srodku nocy w wielkim miescie ;]
czy wsród was naprawde nie ma tej, Która szukam?
:-( a ja tak wierzylam że mi się uda...
hi wem suchst du eine mädchen???
cze kogo szukasz 1 dziewczyny??
wiec odpisz szybko
czesc!!! niestety nie jestem ta dziewczyna ktorej szukasz ale jestesmy w odobnej sytuacji... tez jestem z wlochem... mieszkam troche w polsce troche we wloszech... pomyslalam ze fajnie bylo by poznac jakas pare polsko wloska... pozdrawiam... popi