tani przejazd do Wloch?

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie! Czy ktoś z Was ma propozycje jak tanio podróżowac po Wloszech? Stop jest chyba dość popularny-ale nie wiem, jak to się ma do naszej polskiej granicy?Od jest chyba łatwiej. Zawsze podrozowalam z biletem w reku, troche sie obawiam.
A może ktos ma inny pomysł?
Jesli jestes atrakcjna dziewczyna moge zaproponowac ci prace jako tancerka w klubie go-go we Wloszech.Ilona [email]
Jesli chodzi o dojazd proponuje ci samolot np.tania linia WIZZAIR,tanszy od autokaru.Zdecydowanie odradzam autostop.
Także godne polecenia są nasze polskie linie Centralwings.A co do autostopu popieram - nie wybieraj się.Chyba że jesteś wielkim, rozrośniętym w barach mężczyzną którego oni będą sie bać i którego raczej do samochodu nie zabiorą:)
Dziękuję! Sprawdziłam w wizzair- rzeczywiście atrakcyjne ceny!
Praca w klubie go-go odpada, nie jestem na tyle odważna, by pokazywać swe wdzięki obcym osobom :-) Pozdrawiam.
wizzair jest najtansze , czasami sa oferty po 25 euro...a po wloszech to najtaniej wychodzi jeszcze pociagiem...
pelny respekt do twoich zamiarow Ilonaaaaa.
Ale osobiscie nie polecam takich ofert...znam podobne przypadki , dosyc drastycznie konczace sie...
owszem teraz samolot opłaca się najbardziej, ale pod warunkiem, ze jedzie się do głównych miast, bo tylko na te trasy są atrakcyjne oferty .. jesli ktoś chce się dostać od razu w mniej "oblatane" miejsce polecam np. linie autokarów eurolines, są tanie i o możliwym standarcie :) jeśli chodzi o pociągi w obrębie Włoch - także polecam, a autostopa nigdy w życiu, tak jak i pracy w klubie gogo :/ ..... stać nas dziewczyny zapewne na wiecej!!

baci
dokladnie autostopem nigdy... Eurolines no jezdzilem ,i nawet szybko pokonuja trasy...
oczywiscie w przypadku dziewczyn autostop jest ciut niebezpieczny
choc mam kolezanki ktore bardzo czesto tak podrozuja
a ja w tym roku wracalem z turynu do warszawy stopem
i bardzo pozytywnie
tanio i ciekawie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Inne