PILNIE!!!Poszukuje mieszkania lub stancji w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam !!! Jestem 20-sto letnia studentka z Gdyni. Pilnie poszukuje mieszkania lub stancji w Rzymie. Najlepiej niedaleko dzielnicy VIA FLAMMINIA ... dostalam sie na polroczny starz i teram moj wyjazd jest uzalezniony od mieszkania ... pomozcie !!!
Z gory uprzedzam Cie, ze wynajem w rzymie sporo kosztuje, w porownaniu z innymi miastami ceny sa po prostu absurdalne... W kazdym razie polecam strone www.porta-portese.it, gdzie znajdziesz tysiace ogloszen z rzymu.

Pozdrawiam,
Dee
wiem, ze jest dorgie i sie z tym licze ... lecz moj problem na dzien dzisiejszy polega na tym, ze po pierwsze nie znam Wloskiego(wiec dziekuje za link, ale duzo mi on nie da) a po drugie ze zalezy mi na czasie, dlatego poszukuje pomocy
A nie znasz kogos, kto moglby ci sluzyc pomoca w szukaniu ogloszen na tej stronie? Niestety nie znam nikogo, kto wynajmuje mieszkanie badz pokoj, wiec tylko tak moge ci pomoc.

Dee
Mam przyjaciela Wlocha ktoremu napisalam juz o tej stronie. Lecz jest On bardzo zajeta osoba i nie wiem kiedy bedzie mial czas aby tam poszperac :/
Mysle, ze nie pozostaje Ci nic innego jak dalej prosic go o pomoc, ja chetnie bym Ci poszukala ogloszen na ww. stronie, ale niestety z internetu korzystam w pracy i jestem zawalona robota...
W kazdym razie zycze ci powodzenia!
Pozdrawiam,
Dee
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa