Witam !!! Jestem 20-sto letnia studentka z Gdyni. Pilnie poszukuje mieszkania lub stancji w Rzymie. Najlepiej niedaleko dzielnicy VIA FLAMMINIA ... dostalam sie na polroczny starz i teram moj wyjazd jest uzalezniony od mieszkania ... pomozcie !!!
Z gory uprzedzam Cie, ze wynajem w rzymie sporo kosztuje, w porownaniu z innymi miastami ceny sa po prostu absurdalne... W kazdym razie polecam strone www.porta-portese.it, gdzie znajdziesz tysiace ogloszen z rzymu.
Pozdrawiam,
Dee
ZALESIA
12 wrz 2005
wiem, ze jest dorgie i sie z tym licze ... lecz moj problem na dzien dzisiejszy polega na tym, ze po pierwsze nie znam Wloskiego(wiec dziekuje za link, ale duzo mi on nie da) a po drugie ze zalezy mi na czasie, dlatego poszukuje pomocy
deelaylah
12 wrz 2005
A nie znasz kogos, kto moglby ci sluzyc pomoca w szukaniu ogloszen na tej stronie? Niestety nie znam nikogo, kto wynajmuje mieszkanie badz pokoj, wiec tylko tak moge ci pomoc.
Dee
ZALESIA
12 wrz 2005
Mam przyjaciela Wlocha ktoremu napisalam juz o tej stronie. Lecz jest On bardzo zajeta osoba i nie wiem kiedy bedzie mial czas aby tam poszperac :/
deelaylah
12 wrz 2005
Mysle, ze nie pozostaje Ci nic innego jak dalej prosic go o pomoc, ja chetnie bym Ci poszukala ogloszen na ww. stronie, ale niestety z internetu korzystam w pracy i jestem zawalona robota...
W kazdym razie zycze ci powodzenia!
Pozdrawiam,
Dee