ogloszenia pracy

Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna
Moze ktos z was zna pielegniarki, ktore chcialyby podjac legalna prace we Wloszech? To jest praca przez wloska agencje posrednictwa pracy. Jezeli ktos jest zainteresowany to niech sie odezwie i wysle swoj zyciorys na [email]
Pozdrawiam

ula
Do Marty-podaję również swoj e-mail [email]
praca jako pomoc domowa - tylko zastępstwo na okres XII-I, dobra znajomość włoskiego. To moi znajomi, więc odpowiem na wszystkie pyt. 5[tel]. Pilne!!
co tzn.pomoc domowa?
Bylabym zainteresowana mozesz podac szczegoly na email [email]
Przepraszam podaje email poporawny [email]
[gg]
no jak to co to znaczy?! sprzątanie, gotowanie, pranie, prasowanie. Może też spacery z pieskiem. Pani domu dużo rzeczy sama robi, np. właściwie ona gotuje i robi zakupy, tylko trzeba jej pomóc. Młodzi - przy nich nic nie trzeba robic:)
Jestem zainteresowana pracą jako pielęgniarka. Proszę odezwij się do mnie mój e - mail [email] Będę wdzięczna.
jestem pielęgniarką ( studiuję jeszcze na Akademi Medycznej w P-niu, robię magisterkę), ale byłabym bardzo zainteresowana jakąś pracą powiedzmy od maja do końca września,jeśli jest taka możliwość ,proszę o maila : [email]
po skończeniu studiów planuję się na stałe przenieść do Włoch i tam pracować jako pielęgniarka, ale dobrze byłoby tam wcześniej pojechać, sprawdzić czy to kraj dla mnie...
jeżeli byłyby w miarę dobre warunki pracy, rozważam też możliwość wyjazdu na jakiś kontrakt od razu ( na uczelni wzięłabym dziekankę...)
marta, jesli chcesz wyjechac , wejdz na pracuj.pl i wpisz :Wlochy, opiekunka osoby niepelnosprawnej, tam znajdziesz nr tel., zadzwon, porozmawiamy
Znalazlam przypadkiem takie ogloszenie w necie...moze sie komus przyda :

Famiglia italiana di tre persone, prossimo trasferimento a Cracovia, cerca signorina-signora per aiuto domestico a tempo pieno in Cracovia INDISPENSABILE BUONA CONOSCENZA ITALIANO.
Stipendio adeguato a disponibilita' e capacita'

Contatto: 3343266628 oppure [email]
Ja tez mam oferte pracy, potrzebna zmienniczka do osoby starszej . więcej na [email]
Szymcio3 jesli nadal szukasz pracy, podaj swojego maila, moze cie zainteresuje to co mam...okolice Faenzy
Albo napisz na adres [email]
hello szukam pracy sprzatanie lub w hotelu lub restauracji albo pilnowanie dziecka,podstawy wloskiego mam .interesuja mnie okolice Urbino , miejscowosci takie jak macerata ,marcetale, san marino, nr [gg] moze ktos cos wie
kochani pomocy.mam30 lat zone corke.ktos po 5 latach podziekowal mi za prace.narazalem swoje zycie.chcialbym wyjechac do pracy moge robic wszystko prac gotowac chodzic przy babce dziadku zamiatac ulice wszystko wszystko.rzym to moje i mojej rodziny marzenie.pozdrawiam wszystkich na pieknej obczyznie.moze ktos nam pomoze cos znalesc?
pochodze z poznania
Witam szukam pracy na okres letni ok.3miesiące od końca czerwca do końca września z tego powodu,iż studiuje a na dziekankę nie mogę sobie pozwolić.Językiem włoskim posługuje się komunikatywnie-przez 4 misiące pracowałam na Sardynii i także komunikatywnie posługuje się językiem angielskim jednak bardziej cenię sobie kontynent z wiadomych względów.Może byc to praca w charakterze pomocy domowej w restauracji.pubie.Bardzo prosiłabym o pomoc.Bardzo miło jest wiedzieć,że są ludzie,którzy chcą pomagać.Pozdrawiam
poszukuje kierowcy ciezaròwki do pracy w Rzymie z duzym doswiadczeniem przy furgonie przewozacym samochody powypadkowe.
Praca serio - kontakt Justyna Maciejowska GG:681-45-21
Cze Giustina jestem kierowca ale samochodow luksusowych osobowych szukam pracy moze cos wiesz?Posiadam licencje ochrony osob.
witam.. mam na imie ania poszukuje pracy dla siebie i swojego chłopaka:)
Ja juz pracowałam we Włoszech, byłam trzy razy po cztery miesiące w Neapolu jako pomoc domowa(sprątanie,gotowanie, robienie zakupów,wychodzenie na spacery z Panią u której pracowałam). pozatym miesiąc temu wruciłam z Florencji:) piekne miasto spokijni bez konfliktowi ludzie, praca tez ok, no ale tesknie za swojm nazeczonym i wruciłam do domku. Teraz poszukuje pracy dla nas obydwojga , o ile to czlowiek sie lepiej czuje w obcym państwie wiedzac ze masz blisko siebie osobe ktora sie kocha.
podaje moj adres jesli ktokolwiek ma jakies wiadom. o pray prosze o kontakt. [email] moje [gg]
z gory dziekuje za infrmacje
jestem caly czas zainteresowany praca w charakterze kierowcy mam prawo jazdy A B C E T i wynajeciem mieszkania u Ciebie ( jezeli to wszystko jest na serio czekam na e maila pozdrawiam
Witam weszłem na te strone i o dziwo wszystko o włoszech Nie ukrywam ze duzo sie dowiedziałem Owszem tez bym skorzystał z ofert pracy gdyby sie taka znalazła Jestesmy para Poszukujemy pracy we włoszech Najlepiej w jakim domu ja konserwator budynku lub cos podobnego Ona Sprzatanie gotowanie itp podobnym sprawa jesli ktos pomoze z góry dziekuje Sławek
Witam cie miło Otóz weszłem na te strone i pozwoliłem sobie poczytac korespondencje Widze ze jestes bardzo wporzadku facet Otóz ja poszukuje pracy dla dwoch osób kobiety i mezczyzny Gdyby były namiary abysmy wspolnie mogli pracowac byłbym wdzieczny za te informacje Ja pracowałem na Sardyni 4 lata Jako budowlaniec wiec na fachowosci sie znam bo w tym zawodzie krece sie ponad 20 lat za Luba nie za bardzo przebywała na zachodzie No ale spróbowac trzeba gdybys cos miał z góry dziekuje mój email [email] Pozdrawiam cie Sławek
ta oferta jest chyba w necie od 3 lat
Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia