MIESZKANIE RZYM

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, chce wynajac mieszkanie w Rzymie, maxymalnie za 300 euro, blisko Univ Sapienza, jesli ktos zna jakies fajne oferty bardzo prosze zeby dal znac,z gory dzekuje
tez sie przylanczam :) Jezeli szukalabys wspolokatorki to odrazu zglaszam sie...tez poszukuje stancji w Rzymie ... gdybys chciala to napisz: [email]
hej,mam ten sam problem: potzrebuje mieszkania w rzymie blisko uniwerku La Sapienza, jak coś macie to dajcie znać. PILNE bo za tydzień musze być w rzymie i nie mam gdzie mieszkać,
hej,mam namiary na kobiete która wynajmuje pokoje studentom w rzymie, dostałam jej dane na uniwerku La Sapienza,
napiszcie do niej i zorientujecie sie jakie tam sa ceny itp
nazyzwa sie Fabiana Bafaro [email] tel:+39 347 7939743
wiem ze ma jeszcze wolne miejsca
pozdrawiam
Ciao,
Wybieram sie w październiku na stypendium Erasmusa do Rzymu na La Sapienzę i mam pytanie(właściwie to mam ich duzo,ale nie na razie tylko jedno zadam ;)Czy ktoś orientuje się gdzie można zamieszkać, by nie zrujnować finansowo rodziców? :)Czy ktos z Was mieszka w akademiku?Słyszałam,że mieszkanie w Rzymie jest za drogie...Studiuję komparatystykę na UJ(taka specjalizacja na polonistyce).Czy ktos czytający mój post jest/był/będzie w Rzymie i może mi pomóc w znalezieniu jakiś namiarów?Z góry dziękuję :) Magda [gg]
Natalio, a ta kobieta, której adres podałaś, mówi tylko po włosku?
Właśnie: ile kosztuje pokój w akademiku w Rzymie?
w Rzymie za 300 Euro ? hehehhehehe ...... dobre !
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa