PRACA-wielkie zamieszanie!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Cholera ktos strasznie miesza z ta praca,ja sie zdecydowalam ale ktos strasznie miesza i zaczyna to mocno smierdziec.Jetsem osoba ktora latwo nie zrezygnuje musze sprawdzic to dokladnie .Mam znajomego niedaleko i bede chciala zeby to sprawdzil.AGA czy ty nie mieszasz,szukasz 2,3 osob a wszedzie oferujesz prace,to juz teraz niewiem ile osob szukasz???????????/
chodzi tobie o osobe pod pseudo "aga.t"?
o kogo chodzi konkretnie, namieszalo nawet nie podaje linka :)
jak ktos podaje numer a nie umie wyrazic sie jasno o jaka prace chodzi...to zawsze cos takiego smierdzi
ale ty nie dzwonilas?
nie...poprosilam o wyjasnienie kogo potrzebuja do pracy..ale na forum byly b.enigmatyczne odpowiedzi..jesli to tajemnica to poprosilam o info na maila...dostalam mail z numerem kingi do kt moge zadzwonic i ona mi miala wyjasnic o jaka prace chodzi i zapewnienie ze to nie jest praca w burdelu
niestety nie lubie zabawy w kotka i myszke wiec zaniechalam jakiegokolwiek dzwonienia....to nie moze byc czysta sprawa jesli sie robi z tego taka tajemnice!
a mozesz mi przeslac tego meila na moj adres [email]

thx
chyba jakas pomylka w adresie bo mi mail wraca
przepraszam cie najmocniej [email]

to jest takie pisanie swoich namiarow "na pamiec" :)
poszloooo
dzieki, zapytam co jest 5

ale sama nie moze nic napisac?
Hej kinga to wlasnie ja.Tak jak mi powiedziala ta osoba to jest praca przy sprzataniu,pakowaniu bizuterii,ale przede wszytskim przy sprzataniu.Ja wybieram sie z kolezanka,zobaczymy jak to bedzie.Ja nie dam sie zalatwic tak latwo w balona,mam swoje znajomosci i uklady wiec nieee boe sie jechac.W razie czego mam osoby ktore mi pomoga.ale chce sprobowac.Wogole straszne zamieszanie sie zrobilo wokol tej sprawy,za duze.Moj email [email] mozecie pisac
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia