I co z ta praca?szukamy i narazie nie ma

Temat przeniesiony do archwium.
Hej dziewczyny czy ktoras znalazla jakas prace??odezwijcie sie!!!!!
Julia ja pracuje w tej chwili na sycyli za 600e w maju napewno jade do Polski i niewiem czy tu wroce bede potrzebowala na moje miejsce solidnej osoby ja opiekuje sie starsza pania nieukrywam ze bardzo chora,ma oachajmera zero pamieci ale jestem w domu opieki i mamtylko ta jednma osobe nie gotuje nie piore nic tylko jestem kompanija dla tej pani to nie znaczy ze praca jest lekka bo jest to osoba nie zdrowa na umysle,ale dziewczyny pracuja z takimi osobami i jeszcze musza wszystko robic w domu ja mam wszystko podane.Napewno w maju jade do Polski jest jeszcze troche czasu ale juz zaczynam szukac kogos bo moze tu wroce jeszcze niewiem.Napewno nie jest to praca dla osoby mlodej a raczej starszej i z doswiadczeniem i ze znajomoscia jezyka przynajmiej w stopniu komunikacyjnym bo przebywa sie w instytucie gdzie pracuja sami wlosi.Instytut prowadza zakonnice.Ja korzystam z kawiarenki internetowej i bede tu zagladala w srode i niedziele bo mam wolne Pozdrawiam
hej sonia jezeli nie ja to mam osoby pewne i wlasnie chca na okres letni podaj swoje gg to sie odezwe do ciebie i najwyzej wymienimy sie nr telefonu
Julia przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam ale nie mialam czasu tak jak pisalam korzystam z kawiarenki internetowej podaje ci moj adres emailowy [email] napewno w maju wyjezdzam do polski bedzie m,i potrzebna osoba przynajmniej do konca roku bo prawdopodobnie wroce tu po nowym roku ale tak naprawde to jeszcze niewiem bo staram sie o prace na pln.Od razu mowie nie biore pieniadzy za prace chociaz tu na Sycylii to normalna praktyka.ale to osobny temat.napisz co cie jeszcze interesuje odpowiem na wszystkie pytania i szczerze.Niestety nie ma tu GG ale jest Skayp tylko nie bardzo wiem jak to funkcjonuje ale jak mi podasz swoj nr to moze kiedys pogadamy. jakos to rozszyfruje.pozdrawiam bede jeszcze dzisiaj okolo 16 to zajrze na poczte i forum pa pa

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa