darmowe sms do WLoch

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!!!Uparlam sie na darmowe wysylanie smsm-w do wloch tylko nie jestem pewna ze jest taka mozliwosc:(Mysle jednak ze we Wloszexch tak jak i w Polsce jest mozliwe wysylanie smsm za darmo,wiec moze jak weszlabym na taka wloska stronke np.orance to udalaoby mi sie cos zdzialac???A jak wy myslicie ludzie ktorzy bardziej sie w tym oriętuja???czekam na Wasze porady
Oczywiście, że jest taka możliwość, tylko nie wiem co jeśli nie masz numeru we włoskiej sieci (vodafone, tim albo i wind). Ja mam nr. vodafone, zarejestrowałam się na ich str.(www.vodafone.it) i mogę wysyłać10sms gratis co dnia ale... tylko do sieci vodafone. Jak nie masz włoskiej karty to może ktoś znajomy z kim chcesz pisać smsy (żeby była ta sama sieć..) pozwoli ci zarejestrować się pod jego nr, ale to musi być zaufana i pewna osoba, bo wiesz- podajesz swoje dane i potem... być może jest też inny sposób- jak u nas że możesz bez relestracji i do wszystkich sieci ale nie znam, bo mi przez Vodafone starczy- mama ma w tej sieci i 3przyjaciół też...A do innych mogę poświęcić1-2sms w mies z komórki...Pozrawiam, miłego smsowania życzę.. Aśka.
czesc wlasniedowiedzialam sie ze wystarczy miec telefon w orange i zarejestrowac sie na ich stronie i zalozyc skrzynke box czy multi box jakos tak, ona jest za darmo. wtdy masz do wykorzystamnia 30 smsow miesiecznie:)
To są bramki,gdzie można wysyłać sms-y,lecz ilosc jest ograniczona-nieatety..pozdrawiam

http://www.gsmbox.com/it/index.html
http://www.djsuonerie.it
http://freesms.supereva.com/index.php
www.superedo.it/sms.asp
www.tuttoperinternet.it/telefonia/invio_sms.html
www.fotoexpo.net/web/web.asp
pozdrawiam
Nataleczka z tych wszystkich bramek ktore podalas da się wysyłąc smsy do Włoch?? na omnitel, tim i wind??
Tak,ze wszystkich...papa
jestes wielka!!!dzieki!!!
Nataleczka na tej stronce www.fotoexpo.net/web/web.asp to trzeba miec jakies crediti zeby wyslac sms...:/ Niestety. A jak je zdobyc????

na tuttoperinternet wogole mi nie działa..., na superedo tez nie :( a gsmbox.com to juz wogóle :/
mi tez z zadnej z tych bramek nie chca sie wysylac sms'y,nie wiem dlaczego...
tam sie chyba trzeba zarejestrowac...???hmmm
no wlasnie o to chodzi,ze nie na kazdej stronie trzeba sie rejestrowac a mi i tak sie nie wysylaja sms'y,buu:/
Rejestrowanie nic nawet nie da,bo ja sie rejestrowalam i mam nr włoski, dostalam kody od razu na moj nr ,ale co z tego dalej sms-ow sie nie da wysylac...szkoda....
ale z supereva dochodza...i to bez logowania...tylko ze chyba 1 czy 2 dziennie tylko mozna wyslac
Ja normalnie wysyłam z tych bramek sms-y bez rejestrowania się.....nie wiem dlaczego wy nie możecie wysyłaćsms-ow....próbujcie!!!!
da sie ale maja jakies problemy,na dadamobile nie ma problemu,jest 5 sms-ow na dzien,trzeba sie tam wpisac pod numerem i na komorke przychodzi kod cyfrowy na ktory potem wchodzisz i wysylasz sms-y
REni83 mam do Ciebie pytanie, czy wysylalas juz te smsy i wiesz ze dochodza?jesli tak to prosze powiedz mi w jakim formacie wpisujesz numer..bo w okienku odbiorycy idea podaje przyklad"5[tel]" i teraz nie wiem czy wpisywac z +39 czy moze bez...prosze pomoz mi.Pozdrawiam wszystkich
tak trzeba wpisać +39 i resztę numeru - wtedy zadziała. oczywiście trzeba się najpierw zarejestrować!
Temat przeniesiony do archwium.