decreto flussi - kiedy ??

Temat przeniesiony do archwium.
Ma ktos jakies wiarygodne informacje kiedy powinien sie ukazac decreto flussi ? W Ufficio di lavoro powiedzieli, ze trzeba czekac do konca lutego ale moze ktos ma inny termin ?
Decreto flussi juz wyszedl, ukazac ma sie w Gazzetta Ufficiale najprawdopodobniej 13 marca (czy cos kolo tego). Poczatkowo mial sie ukazac rzeczywiscie pod koniec lutego, ale z jakiegos powodu prawdopodobnie nastapi przesuniecie. W kazdym razie nalezy pamietac, ze podania o permesso mozna skladac dopiero po bodajze 7 dniach od publikacji w Gazzetta Ufficiale.

Pozdrawiam,
Dee
Dee, mam do ciebie prośbę, czy możesz zajrzeć na:"problemy z cartą di soggiorno". Od wczoraj znalazłam forum i wydaje mi się że wiele wiesz na ten temat.Pozdrawiam serdecznie. Dorota
Co to jest ten decreto flussi???? O co chodzi??
cześć!!czy ktoś może mi pomóc?z moim italiano mamy zamiar wziąć ślub w maju(w kwietni będę mamą!!!) i proszę czy ktoś z was już to przeszedł? jeśli tak to może powie mi czy dokumenty od tłumacza przysięgłego muszą być uwierzytelnione w ministerstwie?jedni mi mówią tak,drudzy nie.i jeszcze jedno pytanko,czy potrzebny jest taki dokument jak "poświadczenie zameldowania"?DZIĘKI
Decreto flussi = dekret okreslajacy tzw. limity zatrudniania cudzoziemcow spoza UE i neocomunitari (osobno) na umowe o prace.
zdaje sie ze cos "drygnelo"

http://www.interno.it/news/articolo.php?idarticolo=20934
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka