Szukam hafciarek z doswiadczeniem

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam na terenie Wloszech , kobiet ktòre haftuja .ktòre sa w tym dobre i maja moze doswiadczenie w sprzedazy ich na terenie Wloch.
Poznalam dziewczyne z wlasna dzialalnoscia hafciarska i szukamy osòb zainteresowanych.
Czekamy na odpowiedzi.
ale chyba dużo na haftowaniu się nie zarabia:(
a jaki to ma byc haft?? bo jezeli krzyzykowy to ja bardzo lubie to robic
czy sie zarabia, to zalezy jaki kto wydajny???
Tu nie wystarczy byc zwyklym amatorem , trzeba byc profesjonalista - wrecz pedantycznym!!!
Czekam na odpowiedzi
Powiedzmy,ze mam jakieś doświadzenie w hafcie krzyzykowym.Interesuje mnie dodatkowa praca.Moj mail to [email] góry dziękuję za kontakt
czesc.mozesz mi dac troche wiecej informacji na ten temat...w jakim miescie jestes,jakiego typu hafciarek potrzebujesz?jestem zainteresowana,czekam na odpowiedz
czesc dziekuje za wasze zainteresowanie , przyslijcie mi swoje zdjecia prac hafciarskich i napiszcie gdzie mieszkacie???
Ja mieszkam w centralnych Wloszech!
Witam serdecznie.Szkoda ze szukacie tylko na terenie włoch hafciarek.Ja jestem z Polski z Kutna.Jest tu mnustwo hafciarek.Umiemy kazdy haft.ryhelieu,krzyzyk i płaski.W tym roku organizujęmy w Kutnie konkurs własnie w hafcie płaskim gdyz tylko on jest haftem artystycznym.Moja stronka http://artystycznyhaft.w.interia.plrnWłochy nie sa daleko od Polski i transport przy wiekszej ilości zamówień byłby opłacalny.Mój e-mail [email] tel./024/2544741rnPozdrawiam sedrecznie i czekam na jakąkolwiek odpowiedż
witam i jeszcze raz podaje stronke internetowa gdyz w poprzednim liście coś nie tak http://artystycznyhaft.w.interia.pl
Moja przyjaciola wloszka jest w tym swietna, sprzedaje rzeczy wyhaftowane przez siebe z a bardzo niskie ceny. Jesli was to interesuje to przyslijcie mi maila, a jesli mowicie tez po wlosku, to dajcie znac to podam Wam jej adres mailowy! Ona nie mowi po polsku.
Moja przyjaciola wloszka jest w tym swietna, sprzedaje rzeczy wyhaftowane przez siebe z a bardzo niskie ceny. Jesli was to interesuje to przyslijcie mi maila, a jesli mowicie tez po wlosku, to dajcie znac to podam Wam jej adres mailowy! Ona nie mowi po polsku.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia