Brascia i workcamp :)

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałam zapytać czy ktoś zna może to miasto, to znaczy czy ktoś był w Brasci...musze wybrać sobie miejsce obozu szkolenia wolontariatu i mam ciekawą ofertę właśnie w tym rejonie, w Lombardii. Nie moge znaleźć żadnej strony na której bym rozumiała więcej niż pojedyńcze słówka...
jeżeli ktoś byłby zainteresowany takim międzynarodowym obozem wolontariatu to chętnie udziele inf...
prosze powiedzcie mi coś o tej Bresci
pozdrawaim :)
BRESCIA miało być :)
a mozna cos wiecej o tym wolontariacie....[gg] :) dziękuje...
chyba Ci chodziło o Brescie...ale ja tylko przejeżdżałam ni wiem jak tam jest...nie pomoge :(
karolka a co chcialabys dokladnie wiedziec o tym miescie?
w sumie to cokolwiek ale gółwnie od strony turstycznej, jakieś miłe knajpki, miejsca gdzie można pójść tak dla rozrywki i chyba wypada wiedzieć coś o historii i zabytkach tego miasta, nie lubie tak jechać i nic nie wiedzieć..:)
karolka jest mnostwo do zwiedzania...sama wlasnie sie wybieram wiec zerknelam by wiedziec gdzie i co mam zobaczyc.faktycznie strony sa tylko po wlosku.
http://www.lineadombra.it/client/itineraricitta_menu.php?sel=cittaBtn_mc

oto jedna z nich.znajdziesz tam mapke na ktorej widnieja zabytki warte zobaczenia...jest tego wiele.

jak cos znajde to jeszcze napisze.

jezeli chodzi o rozrywki to nie mam pojecia
cześć tez chciałabym dowiedziec sie cos na temat tego wolonteriatu, czy mogłabys podac mi stronke, prosze o kotekt [gg]
Dzięki Kasiu :)
Cześć, mam znajomego, który mieszka w Bresci, więc mogę go popytać, tylko napisz co chcesz wiedzieć. Możesz mi wysłać więcej info o tym wolontariacie? [email] albo [gg] :)
Jeśli możesz o dowiedz się prosze Social Centre “Magazzino 47”, tama mam mieszkać, a nie moge nic o tym certrum znaleźć i jeśli ten znajomy wiedziałby jak wygląda RADIO ONDA D'URTO FESTIVAL który odbywa się jakoś pod koniec sierpnia w Brescii.
To dla mnie bardzo ważne, byłabym bardzo wdzięczna..
pozdarwiam
Cześć Karolka, ten RADIO ONDA D'URTO FESTIVAL to ponoć dosyć duża impreza, której towarzyszy szereg innych wydarzeń, typu pokazy filmowe, przedstawienia teatralne,itp. Generalnie masa ludzi i dużo zamieszania;)
Witaj Karolko:)

Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś napisała mi kilka zdań na temat tego wolontariatu...

Pozdrawiam:)
dzięki Moiki,
zdecydowałam, że pojade. Nie ma ciekawszej oferty, a może ten Magazin nie będzie tak zły, w sumei to tylko tam będziemy spać...jeszcze raz dzięki wielki za pomoc. :)
bardzo chętnie, podaj jakis namiar :) najlepiej gadu gadu...
Witam! To ja tez bym prosiła o jakieś informacje... Mój nr [gg]
podobnie jak wiele innych osób bardzo proszę o jakieś info w sprawie tego wolontariatu, będe bardzo wdzięczna, pozdrawiam [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

CafeItalia