praca we wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!mieszkam we wloszech 2 miesiace i poszukuje pracy pilnie!nie wiem od czego mam zaczac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po wlosku nie mowie dorze rozumiem prawie wszystko ale z mowieniem mam problem!!!!!!!!!!z robieniem dokumentow nie mam juz wiecej sily!!!!!!!!!!bylam w 1000 urzedach i w kazdym mowia co innego!!!!!!!ale co na koniec zrozumialam to ze najpierw musze znalezc prace a pozniej jak podpisze umowe to moge zrobic dokumenty!!!!!!!!!!!!ale bez dokumentow nikt nie chce z toba gadac!!!!!!!!!!!!teraz juz mam dosyc i juz mnie to nie interesuje czy bede pracowac na czarno czy nie zalezy mi tylko na znalezieniu pracy!!!!!!!!!!!!
prosze o mozliwie szybki kontakt: [email]
diekuje bardzo
buziak
odpowiadam sama sobie to niewiarygodne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja naprawde potrzebuje pomocy ludzie nie badzcie bezduszni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help,help,help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a no i jeszcze jedno szukam polakow zyjacych w milano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tutaj np. masz osoby z mialno...i nie tylko....znajdz przez wyszukiwarke...pzdr!

http://www.wloski.ang.pl/ciao_8692.html
*z milano
dzieki bardzo poprostu czasem czuje ze zwarjuje
mam ochote z kims pogadac a tu nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a o tej pracy nic nie wiecie?
buziak
czesc to znowu ja jeszcze nie znalazlam pracy ale mam nadzieje ze szybko ja znajde!!!!!!!!!!!!!!!!!siedze wlasnie w necie i slucham radia kiss kiss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam i czekam na wpisy!!!!!!!!!!!!!!buziak
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia