Poszukuję dokumentacji od deelaylah!!!
Witam dziewczyny! Jak już pisałam za kilkanaście dni wyjeżdżam do Włoch i pomimo, że jeździłam tak już wielokrotnie, to ten wyjazd jest dla mnie zupełnie inny. Powód jest jeden - tym razem nie jadę ani na wakacje, ani na wymianę studencką. Zdecydowałam się jechać do Włoch w poszukiwaniu pracy i mam nadzieję, że uda mi się zrealizować moje plany. Chylę czoło przed wszystkimi polkami, które żyją i pracują we Włoszech. Zawsze wiedziałam, że polskie kobiety to supermocarki i są o niebo lepsze i psychicznie silniejsze od mężczyzn (zarówno polskich jak i włoskich). Staram się już teraz jak najlepiej przygotować do wyjazdu i dlatego zapoznałam się ostatnio (dzięki informacji jednej z was) z forum dotyczącym pozwolenia na pracę we Włoszech. Wspaniała sprawa, bo dziewczyna o niku deelayah opisała wszystko dokładnie - złoty człowiek. Wysyłała także całą dokumentację, którą sama się posłużyła przy przeprawie w kwesturze. Moje pytanie i prośba: czy któraś z was ma może te dokumenty? Wiem, że dziewczyny wymieniały się wszystkim przez maile. Jeżeli nimi dysponujecie, to bardzo proszę - PRZYŚLIJCIE MI JE!!!Mój mail: [email] Wiem, że wielu osobom informacje te pomogły. Ja także chciałabym je wykorzystać w walce z włoską biurokracją. Z góry dziękuję i pozdrawiam.