Ludzie z milano!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |
Szukam ludzi z milano,zeby wiecej dowiedziec sie o tym miescie!
Czesc ADRI85!Jak sie czujesz dzisiaj?
Mam na imie CLAUDIO i jestem z MEDIOLANU!Jesli ty chcesz mozemy poznac.Jestes z polski czy polska?
PAPATKI!PA @;-))))))
Czesc!Jestem zolski i jestem polka...Ale mediolan jest bliski mojemu sercu.Chcialabym o tym miescie wiedziec wszystko!Pozdrawiam
Adriana
Jestes ADRIANA i?
Teraz gdzie jestescie?
Gdzie beliscie tu w MEDIOLANU?Gdzie mieszkacie do POLSKI?
Ja mieszkam MILANO miast.
BUZI CLAUDIO Z MEDIOLANU S;o))))))))hihihihihihihi!
Jesli ty wolisz,moj meil [email]
PA @;-))))))))))
a co bys chciala dokladniej wiedziec ja tu jestem juz od 15 lat :)
czesc elami
Tutto
Jest jakis koncert laury pausini w to lato?
to jest niezle sito http://www.milanodabere.it/eventi_3/concerti_milano.html
czesto z niego korzystam
jesli chodzi o laure pausini zajrzyj tutaj:
http://laurapausini.warnermusic.it/info_00.html
buona pasqua
dzieki
Jestem z Mediolany, co bys chciala wiedziec?
hej ja jestem w mediolanie teraz i czuje sie tu samotnie czy duzo tutaj jest polakow???
Czesc KASIA OD PAOLA!
Mam nazywam CLAUDIO,mieszkam w MEDIOLANU!Pomozemy poznac jak ty chcesz.
PA @;-)))))
Bardzo chetnie a gdzies dokladnie mieszkasz w ktorym rejonie??Ile masz lat i czy mozesz mnie nauczyc wloskiego a ja cie doszkole w polskim bardzo mi zalezy!Ile masz lat??
Bardzo przepraszam mialem problemu z komputerem.Mam nazywam CLAUDIO,25lat mieszkam w MEDIOLANU!Moze byc znasz CRESCENZAGO?METROPOLITANA ZIELONA!LINIA 2.Mam 25lat.A ty jaj nazywasz a ile masz lat?
Moj adres [email] @;-)))))
Czesc ELAMI!
Jak sie czujesz?
Moglbysmy sie robic przyjaznic?
PA!
@;-)))))hihihihihi
Czy moglibyśmy się zaprzyjaźnić?
Tak lepiej po polsku :)
Pozdrawiam !
Witam w lato wyjezdzam do Novary, czy ktos wie cos o tym miescie, jak tam jest jacy ludzie itp.. bardzo sie boje tego wyjazdu.
mam nadzieje,ze nie na wczasy -do Novary?
O jej to az tam tal strasznie. Jade tam do pracy , nie na wakacje, a czy byłas tam w tym miescie czy wiesz cos wiecej bede ci wdzieczna za jakies informacje :)
nieee.nie jest strasznie.ladniutkie miasto....tylko myslalam,ze ty tam na wakacje
http://www.novara.com/cartina_novara/visita_novara.htm

http://www.novara.com/vivere/
no to mnie pocieszyłas, myslałam ze jakas dziura zabita dechami, a jacy ludzie tam mieszkaja , w tamtym roku byłam w pracy na południu włoch to nie mam miłego wspomnienia, byłam traktowana okropnie. Boje sie ze historia moze sie powtorzyc
dzieki ci Kasienko bardzo :)))))
NOVARA jest 45km od MEDIOLANIE,tam mieszkaja duzo afrikankow czarnich ale ogolnie tam jest spokojny i caly SIERPNIU na ulicy widzisz tego ten ludzie dlatego wlosi sa na wakacje i maly sklepow sa otwarci.
Moze byc sa innye ludzi ktora mieszkaja w MEDIOLANIE?
BUZKI! Ide do lekarza.
NOVARA jest 45km od MEDIOLANIE,tam mieszkaja duzo afrikankow czarnich ale ogolnie tam jest spokojny i caly SIERPNIU na ulicy widzisz tego ten ludzie dlatego wlosi sa na wakacje i maly sklepow sa otwarci.
Moze byc sa innye ludzi ktora mieszkaja w MEDIOLANIE?
BUZKI! Ide do lekarza.
dzieki ci bardzo kochany za info, wszystkie informacje mi sie przydadza , a jak humorek w dniu dzisiejszym???
zapiekanka jak wrócisz od lekarza to odezwij sie :)
Sono ZAPIEKANKA!E' sono tornato con un rap sempre intonato!Ehm! @;-)))))))hihihihihi!
Bardzo przepraszam!Spiewalem.
Wiesz jestem konduktorem i znam caly ITALIA jak POLONIA! CMOK! S;-)))))hihihihi!
Kasia od Paola nawet nie wiesz jak duzo jest tutaj Polakow,po prostu nie mozesz na nich trafic,bo pewnie wiekszosc z nich rozmawia ze soba po wlosku i ciezko ich odroznic:)Ja czesto spotykam tu ludzi z Polski,kilka osob znam,wiec nie narzekam:)wczoraj mialam urodzinki,pewnie w ktorys weekend wyjdziemy to oblac,bo w tygodniu nie kazdy ma czas,jesli chcesz to jakos sie zgadamy i pojdziesz z nami-i oczywiscie z Paolo jesli chcesz:)Jesli masz maila to napisz mi(jesli nie masz nic przeciwko)to sie odezwe...
Buziaki i mam nadzieje do zobaczenia :)
Hejka juz sie zakreciłam czy moze to do mnie piszesz????
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia