Ludzie z milano!

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72
czesc zapiekanka , fajnie sie z toba rozmawia moze kiedys wyslesz mi swoje zdjecie :))))
@;-))))hihihihi!Jestes ciekawa jak wygladam?Jestem podobnego aktora NIGHTMARE FREDDIE CRUEGER! JUZ WROCILEM! @;-))))))hihihihihi!
Pisz na moj meil [email]
BUZI
zapiekanka witam mam problem z odczytaniem twojej ostatniej wypowiedzi napisz mi maila do ciebie :)))
Napisz [email]
Napisz [email]
ja jestem z Milano! Napisz maila jak chcesz
hejka napisałam ci juz maila
KASIU i ANIU!
Juz wyslalem was meil.
ANIU widzialas jak jestem super szpetny?
BACI
Przestan czemu tak mówisz, gadasz głupoty , jak moje zobaczysz to sie wystraszysz hahahahahahaha żartuje może nie bedzie tak źle
Hej babyboo dzieki za propozycje pewnie ze z niej skorzystam:)oto moj mail [email] w tym tygodniu nie za bardzo bo do rzymu jedziemy ale w przyszylm bardzo chetniue:)))Pozdrawiam
Dzieki.
Ja tez bede poczekac twoje zdiecja dzis wieczor.
O ktorej konczysz prace?
Kim podal/a ci prace tam w NOVARA?
PA
to jest przez znajomego włocha tam w novarze, jako opiekunka
zdjęcie juz poszło, ale wieczorem bedzie lepsze :))))
Tak!
Czekam!
Mam znajomych tam we WROCLAWIU!
KASIA OD PAOLA zapomnialas zemno?
SMUTNO ZAPIEKANKO @:=========o(((((((((((((((
Kasiu od Paola wyslalam Ci maila,napisz czy doszedl,
buziaki
WITAM!
Moze byc sa inne ludzie z polski tu w MEDIOLANIE?
CIAO @;-))))))hihihihihi!
Ciao tutti :)
mam pytanko :]
zna moze ktos kogos co szuka współlokatora we Włoszech najchetniej w Bolonii ale inne miasto tez moze byc z góry wielkie dzikuje za odpowiedzi Pozdrowienia Przemo
Przemek, musisz wejść na jakiś inny temat, bo tu już od 4 dni nikt nie zagląda. Ja osobiście niestety nikogo nie znam, ale powodzonka życzę!
RIATTIVIAMOLO QUESTO TEMAT!
Dzis rano wrocilem w MEDIOLANIE po prace i to bylo strasznie.
DAI MICHALINO!!!!
OK, vabbe'! Ma tu hai finiti di lavorare? Cosa fai adesso?
ja ososbiscie moge dac Ci pare numerow do osob,ktore szukaja wspolokatora w Milano,ale nie sa to Polacy,moze byc:)?pozdrawiam
dzieki za odpowiedz jak mozesz przeslij mi na maila [email]
CIAO BABYBOO! Co u ciebie?BUZI
29-ego maja laduje w Mediolanie,bergamo.Laduje ok 16.Czy bede miala jakis pociag do san remo.Gdzie moge sie dowiedziec tego?Rozumiem,ze z bergamo do mediolanu jedzie jakis autobus.A dojezdza na stacje?
Przemko73 wyslalam Ci juz maila,napisz czy doszedl...
Ciao tutti!:) Jaka tam u Was pogoda w Milano? Przesylam pozdrowionka z Trieste:)
babyboo mail doszedł wielki całus...kolezenski :) za te adresy ale najgorsze jest to ze chyba bede musil zmienic plany tzn. poszukac pracy gdzies nad morzem...moze znasz kogos kto moze pomóc z z lokum i praca jeszcze raz dziekuje pozdrowienia Przemo
ojej,o mieszkaniach gdzies nad morzem to nie mam zielonego pojecia,musisz poszukac ludzi z miasta do ktorego chcesz jechac,albo wejdz na strone tego miasta,tam moze beda jakies ogloszenia,ale najlepiej by bylo jakby ktos sprawdzil dla Ciebie ogloszenia w gazetach lokalnych,multum tam tego,nie wiem w jakim wieku jestes,ale w gazetach przeznaczonych dla ludzi mlodych-studentow jest wiele tego typu ogloszen,no ale jak mowie,najpierw musi sie znalezc jakas dobra dusza ze stron w ktore sie wybierasz,ja niestety moge pomoc tylko jesli chodzi o Milano,pozdrawiam:)
po kilku dniach pieknej,wakacyjnej pogody dzis w Milano leje jak z cebra:(
paskudnie jest...
czesc!czy ktos z was mieszka w Mediolanie?a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia