gdzie znalezc sobie faceta?

Temat przeniesiony do archwium.
Powiedzcie moje drogie, jak sadzicie? jak wy poznalyscie swojego amore? pozdr
a ty marta jak to zrobilas?
nn ho un ragazzo, allora chiedo, saluti:)
Moze w ksiazce telefonicznej poszukaj. A jak chcesz italiano,to w wloskiej ksiazce szukaj. Saluti !
ja po powrocie z polski do wloch poznalam mojego faceta w ... mieszkaniu. wprowadzil sie jako nowy wspollokator na miejsce takiego glupiego. przystojniak a do tego cieszylam sie ze juz tamtego nie ma. czyli spodobal mi sie od razu. :) tak juz 3 lata jestesmy ze soba :)
jak pieknie.......wszystkiego dobrego wam zycze
To jest bardzo ciekawy temat...Jak sie poznałyście z Waszymi Amore'ami? :)
Piekny temattttt!!Ja z moim ksieciuniem poznalam sie 9 miesiecy temu calkiem calkiem przypadkiem,na imprezie imieninowej mojej znajomej. Ja bylam zaproszona i on tez...pozniej to juz colpo di fulmine i zaczela sie piekna storia d'amore...wiec dziewczyny -nie trzeba szukac - milosc przyjdzie sama!Credete nel destino ;) !!!
ale jak to było na początku na 1 randce-spotkaniu zapytał czy możecie razem chodzić ..???? pocałował juz na 1 spotkaniu ?
Czesc Marta, ciekawy temat wiesz, bo ja akurat dziewczyny szukam.
Mieszkam w Rzymie. Moj [gg] .
Jak bys chciala pogadac, to napisz. Pozdrawiam
BUONGIORNO!
Wlasnie!Bardzo ciekawy tematu!Moglbysmy sie robic REALITY SHOW!!!! COLPO DI FULMINE! @;-)))))))hihihihihihhi! Jak konduktora bedzie ZAPIEKANKA! ALLEGRIA! E BENVENUTI CARI AMICI ASCOLTATORI!
QUA' E' IL VOSTRO PANE QUOTIDIANO ZAPIEKANKA CHE VI PARLA! VI PRESENTO SUBITO LE NOSTRE EROE CHE DOVRANNO AFFRONTARSI PER AGGIUDICARSI QUESTO COLPO DI FULMINE! VI PRESENTO MARTA,FIORE, ?????? ED ILECKA!
ALLEGRIAAAA! @;-)))))
Pero'!Vado bene come conduttore televisivo @;-))))))))hihihihihihihi!
Ja swojego Amore poznalam calkiem przypakowo!Dowiedzialam sie o spotkaniu modlitewnym Taize w Mediolanie,ale niestety koszty podrozy przerazaly mnie zwazyszwy na to ze wakacje spedzialam na Swiatowych Dniach Mlodziezy i caly moj budzet tam wygospodarowalam!Postanowilam poznac kogos z Mediolanu aby ulatwic sobie zycie i pojechac na wlasna reke po znajomosci jak to sie mowi po naszemu!Napisalam do 3 chlopakow z Mediolanu,ktorzy najbardziej wydali mi sie sympatyczni!jest to taka specjalan strona gdzie mozna poznawac ludzi z calego swiata wpisujac miasto/kraj.Szukalam tez osob z mozliowscia zobaczenia ich poprez kamere internetowa.Nastepnego dnia odpisali mi wszyscy trzej(oczywiscie w jezyku angielskim sie porozumiewalam)Najbardziej przykul swoja uwage jeden Woch ktory wydawal sie moja osoba bardzo zainteresowany(mam tu na mysli charakter itd)po 2 dniach czatowania poprosilam go o ujawniene swojej twarzy poprez kamere oczywiscie ja uczynilam to samo(boweim wczesniej znalismy sie tylko ze zdjec)Odrazu przypadlismy sobie do gustu!To bylo to!Ale kto by przypuszczal ze po 1miesiacu znajomosci on sie odwazy przyjechac do mnie do Polski i spotkac na zywo!W zyciu nie przypuszczalabym ze to tak sie skonczy...ja nawet nie szukalam milosci chcialam tylko poznac kogos z Milanu!I tak od tamtego momentu jestesmy juz razem...po 3miesiacach znajomosci sie zareczylismy:)Dodaj ze wczesniej modlilam sie od ponad 2 lat o dobrego meza!Pozdrawiam wszytskich samotnych i zycze z calego serca duzo szczescia w milosci!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa