Ojej brak wolnych miejsc w Krakowie!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Pomóżcie mi!!! Jutro rano przyjezdza do mnie kolega z Włoch i jedziemy do Krakowa na 5 dni, cały czas szukam hoteli, ostelli, apartamentow , czegokolwiek do spania ,pisze maile, zwonie ale mają wszystko zajęte!!!!!! :( :( Brak wolnych miejsc!!! Gdzie my bedziemy spac.....Pomóżcie mi, może wiecie gdzie cos znajde wolnego jeszcze od 28.04 do 2.05 .
znowu ja:) a probowalas hotel crown piast? jest oddalony troche od centrum, ale pamietam, ze kiedy zalatwialam znajomym hotel na sylwestra kiedy juz nie bylo szans w calym Krakowie tam mieli i to w calkiem przystepnej cenie. a hotel jest naprawde fajny, polecam.tel 12/ 683 26 00 albo www.hotelpiast.pl
ja zawsze korzystam z tej strony www.noce.pl jak wyjezdzamy z moim chlopakiem do krakowa,apartamenty sa naprawde ladne i przytulne,mysle,ze uda Ci sie cos na tej stronie znalezc,nam sie zawsze udaje:)
Dzieki bmb za ten Piast, juz tam dzwoniłam, to prawda mają wolne miejsca ale cena jest tez wysoka. 75 euro od osoby za noc w pokoju dwuosobowym.Czyli niecałe 300 zł polskich... Ale niestety te hostele i apartamenty po 60-120 zl juz wszystko zajęte..
podam Ci numer do p.Anny Wilk,ona ma kilka apartamentow w Krakowie(takich jak na stronie,ktora Ci podalam)i bardzo duzo znajomych,moze jej uda sie cos znalezc,to naprawde bardzo sympatyczna i pomocna kobieta,tel. 5[tel],pozdrawiam:)
Dziękuję Ci babyboo , jestescie naprawdę kochani- dziękuje za pomoc!!!:)
Temat przeniesiony do archwium.