solidarnosc weuochy

Temat przeniesiony do archwium.
31-35 z 35
| następna
Uwaga kobiety i dziewczyny. Bardzo obrotna osoba, która bardzo lubi pomagać swoim :) przyjaciolom Wlochom, a klika z serwera *.pool877.interbusiness.it moim zdaniem nie jest godna zaufania. Poczytajcie jej wpisy. Wystepuje pod różnymi nickami jako gość. Porównajcie wszystkie wpisy z tego serwera. Zdecydowanie większość wpisów tej osoby lączy jenda cecha. Podpowiem, ze robi dużo bledów. Jeżeli napotkacie wpis z tego serwera z bykami, to bądżcie pewne, że ta osoba nie życzy wam dobrze, a raczej reprezentuje interesy swoich przyjaciól (czytaj klientów)Wlochów. Apeluję o ostrożność. Pozdrawiam.
Czesc, wracam doporuszanego tu tematu 'solidarnosc wuochy'. Moja mama wybiera sie tam do pracy. Kosztuje ja ta impreza 1500 zlotych. Mowi ze dostala ten kontakt z urzedu pracy... A ja nic nie moge o nich znalezc w sieci poza ofertami i tym forum. Czy ktos cos wie?rnPozdrawiam,rnAsia
dziwne ze z urzedu pracy a tyle musi placic!ja bym sie w takie cos nie pakowala, smierdzi mi tu przekrętem
W wykazie Agencji Zatrudnienia(czyli takich co mają zezwolenie Ministerstwa Pracy)taka agencja nie istnieje a to oznacza,że działa nielegalnie.
legalna agencja nie pobiera zadnych opłat od pracownika za znalezienie mu pracodawcy.To pracodawca płaci za znalezienie mu pracownika.Skoro chcą 1500 zł.to niech twoja mama szybko zmyka bo będzie oszukana albo trafi w nieodpowiednie miejsce.
JK,a jako kto twoja mama ma pracować?
Jeśli masz wątpliwości napisz do Ministerstwa Pracy,opisz całą sytuację,podaj skąd mama ma ofertę i adres agencji(jeśli ją podała a nie tylko telefon).Dokładnie ci napiszą co i jak masz robić.A te 1500 można potraktować jako wymuszenie i można podać agencję do prokuratury,zwłaszcza że nie mają zgody M.P.na werbowanie pracowników
31-35 z 35
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia