Mam pokoj od lipca lub czerwca

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Wszystkich!
Oddam pokoj (bo wyjedzam do Polski) w dwu pokojowym mieskaniu na Via Marconi (10 min na pieszo od Metra (B)San Paolo lub 5 min autobusem), bardzo dobre polaczenia komunikacyjne. Wyjedzam do Polski wiec zwalniam pokoj caly (z lozkiem matrymonialnym i sofa) umeblowany z dwoma przemilymi kobietami zamieszkujacymi drugi pokoj.
Oplaty to 215 euro + oplaty od osoby (jezeli sa dwie) + 350 euro kaucji na wstepnie (od osoby).
Pokoj moge zwolnic juz od czerwca, lecz wstepnie od lipca.
Czy sa osoby zainteresowane ??? Prosze o kontakt na emila [email] (odbiore w poniedzialek) lub moja komorke +3934[tel]
Pozdrawiam
Karolina
No dobra, a w jakim miescie?:D
heh...sorci ... jasne ze w Rzymie
Mam pytanko-czyli ile by to wyszlo w sumie na osobe?(zalozmy,ze mieszkalyby 3 osoby w tym pokoiku-trzy sympatyczne studentki:):) I czy istnieje mozliwosc wynajac tylko na okres dwoch miesiecy?Pozdrawiam.
Pokoj wychodzi tak: 430 euro miesiecznie + oplaty (to 40 euro miesiecznie condominium i potem reszta rachunkow nie wychodzi duzo bo i tak przychodza co 3 miesiace) i 700 euro kaucji (mowie za pokoj, czyli jezeli mieszkaja dwie osoby to wszystko na pol).
Pozatym szukam osob ktore chcialyby na dluzej, bo mieszkanie jest na bank do nowego roku!
Pozdrawiam i czekam na kontakt!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa