ceny mieszkan-sardynia

Temat przeniesiony do archwium.
hej moze ktos mi podpowie, pomoze jesli cos wie. interesuja mnie ceny wynajmu mieszkan na sardynii.Ile kosztuje kawalerka, 1 pokojowe???na dluzszy czas, nie tylko na wakacje.a moze ktos sie wybiera tam???ja chce jechac z bratem.czekam na odpowiedz.dzieki z gory :)))))
ja tam bylam w olbii a dokladnie w murta maria to kolo morza..z tego co wiem ceny zabojcze..;/ za 1 tydzien za domek 3 osobowy 500 euro..cos takieggo nie pamietam a za czaly miesiac 1500 euro to pamietam dobrze..ale kolo morza..
Chcesz tylko pochwalić się że tam byłaś?
Pytanie było o mieszkanie a nie o wczasy?
:))) rzeczywiscie interesuje mnie mieszkanie na dluzej.myslalam ze moze ktos mieszkal i wynajmowal z agencji albo ogloszenia w gazecie.poszukam moze uda mi sie cos znalezc.dzieki :)))
Witaj. Z tego co się orientuje na dzień dzisiejszy małe mieszkanko kosztuje ok. 400euro/miesiąc(to jest drogo)-bo można znaleść cos tańszego. Mówię dokładnie o mieszkaniu w Olbii. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania...to pytaj..poprostu mam tam kogos ..sama tam lecę po obronie pracy:)))Saluti
alesa76 - :)))) dzieki za odpowiedz.mialabym do ciebie jeszcze kilka pytan.Jesli mozesz podaj mi nr gg albo maila.bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam
albo jak nie chcesz podawac swoich namiarow to napisz do mnie [email]
bede miala wtedy twoj adres i wysle kilka pytan o ktore mi chodzi.:))
to mój e-mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia